Inspiratie & Tutorials

Eindelijk! 20 % korting op alle producten van MAC bij De Bijenkorf & Douglas

Geweldig nieuws op deze zonnige lentedag voor fans van MAC Cosmetics! Vanaf vandaag krijg je 20 % korting op al je MAC aankopen bij De Bijenkorf & Douglas. Ik weet zeker dat hier heel, heel veel vrouwen en mannen enorm blij van worden, want MAC is vrijwel altijd uitgesloten van kortingsacties. Eindelijk kun je dus eens een mooie MAC lipstick kopen voor EUR 15,60 in plaats van EUR 19,50 of kies zo'n geweldige Extra Dimension highlighter voor nog geen EUR 25,00. Lees snel even verder....

 

Wil je nog wat tips van mij? Je kunt natuurlijk even een kijkje nemen tussen mijn reviews van producten van MAC via deze link. Of wat dacht je van deze:

MAC Strobe creams (review)

MAC Liptensity lipsticks (review)

MAC nude lippotloden (review)

MAC Velvetease lip pencils (review)

MAC Matchmaster Shade Intelligence compact foundation (review)

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour (review)

 

Momenteel zijn er 275 producten van MAC te vinden in de online shop van De Bijenkorf en Douglas, je vindt ze allemaal hier en hier. Of de 20 % kortingsactie ook in de winkels geldt, weet ik (nog) niet zeker, dat moet ik nog even vragen. Je krijgt ook korting in de filialen van De Bijenkorf, Douglas weet ik nog niet. Maar online bestellen is natuurlijk wel makkelijk en snel. De actie loopt tot en met zondag 26 maart 2017, daarna is het weer voorbij....inslaan dus!

 

Je vindt de webshop van De Bijenkorf hier en die van Douglas hier, veel succes met kiezen! Als je nog meer tips nodig hebt, dan hoor ik het wel! Volg mij anders nog even op Instagram stories vandaag en morgen, dan laat ik nog wat aanraders zien. En laat weten wat je in je mandje doet natuurlijk, ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top