Reviews

De musthave voor Chanel liefhebber is nu te koop!

Een tijdje geleden kreeg ik bij de introductie van de nieuwe geur Boy van Les Exclusifs de Chanel een geweldig leuk cadeau: een set met daarin 14 mini flesjes van de geuren uit die collectie. Les Exclusifs de Chanel is de exclusieve, luxe parfumcollectie van Chanel die slechts verkocht wordt bij Chanel boutique en enkele verkooppunten. Als echte Chanel fan zou je liefst al die geuren hebben, gelukkig kan dat nu......kijk maar even verder!

Les Exclusifs de Chanel ontdekkingsset EUR 280,00 (limited edition) - exclusief te koop in hun webshop

 

De set die je hier op de foto ziet is momenteel te koop in de webshop van Chanel, de set schijnt zeer exclusief te zijn en dus zeer waarschijnlijk snel uitverkocht. Dat is zeker niet gek, want niet eerder bracht Chanel een set uit met daarin alle 15 geuren van hun Les Exclusifs de Chanel lijn. In de flesjes zit 4 ml eau de parfum, eau de toilette of eau de cologne (afhankelijk van de parfum) en ze hebben een draaidopje. 

Met deze hele collectie in huis kun je als het ware een reis maken door de wereld van Coco Chanel, want iedere geur van Les Exclusifs de Chanel vertelt iets over haar leven. Soms heeft ze mensen die ze liefhad geëerd met een parfum (Misia, haar hartsvriendin), soms de locaties waar ze graag verbleef (La Pausa, haar vakantiehuis) of een item waar ze heel veel van hield (Jersey, een van haar favoriete stoffen om kleding mee te maken). In dit artikel kun je meer over de collectie lezen: Nieuw bij Les Exclusifs de Chanel : Jersey

Dit is mijn setje, ik heb 1 flesje minder gekregen, de Eau de Cologne zit hier niet bij en in de set die je kunt kopen dus wel. De nieuwste Boy eau de parfum zit helaas ook niet in de set, maar die is inmiddels wel te koop. De geur wordt omschreven als een dubbelganger van de grote liefde van Coco : Boy Capel:

Meer dan een parfum, een dubbelganger. Boy Capel. De grote liefde van Gabrielle Chanel, haar zielsverwant en inspiratiebron. Twee bijzondere persoonlijkheden die hun ziel volledig op elkaar afstemden. Een buitengewone relatie die de inspiratie vormde voor een geur waarin mannelijk en vrouwelijk met elkaar verenigd worden: BOY CHANEL. Een exclusieve geur op basis van sandelhout en een vleugje heliotroop, verlevendigd met geranium en roos om tot slot neroli, grapefruit en lavendel te laten vrijkomen. BOY CHANEL of een alter ego.

Ik vind Boy heel fijn, een tikje mannelijk misschien maar het geeft mij inderdaad het gevoel alsof je de favoriete geur van je liefde nog ruikt als hij weg is, heel bijzonder. Ik ben daarnaast ook groot fan van Jersey en Beige, maar kan de meer oosterse Coromandel ook waarderen, net zoals de stoere, leerachtige Cuir de Russie. 

 

Kortom, deze set is een musthave voor echte Chanel fans en ik kan ze alleen maar aanraden om deze exclusieve set te bestellen. Zoals je kunt verwachten bij Chanel is het geen koopje, maar je krijgt natuurlijk wel 60 ml van de meest exclusieve geuren van dit huis in de meest schattige flesjes ooit!

Je koopt de limited edition Les Exclusifs de Chanel ontdekkingsset voor EUR 280,00 in de webshop van Chanel.

Deel dit artikel
Back to top