Reviews

Debbie's favorieten voor rokjesdagen (eigenlijk voor iedere dag)

Paniek alom deze week bij veel vrouwen.....het was zomaar opeens Rokjesdag! De dag waarop alle vrouwen blijkbaar in rokje de deur uit gaan en tja...daar moeten je benen wel klaar voor zijn. Onzin natuurlijk, er zijn het hele jaar door dagen waarop we de deur uitgaan in een rokje en blote benen. Toch? Ik in elk geval wel, dus zo'n Rokjesdag doet mij niet zoveel. Toch wil ik jullie mijn favoriete producten laten zien, die ik gebruik om mijn benen onder een rokje een beetje toonbaar te laten zijn. Inclusief ideaal product tegen witte winterbenen.....;-)

Mijn favoriete producten voor mooie benen & armen

 

Collistar Talasso-scrub (EUR 45,00) is al jaren mijn meest favoriete bodyscrub! Deze scrub is best grof, maar dat zorgt voor supergladde benen, armen en billen. De olie in de scrub verzorgt mijn huid zo goed, dat je geen extra body lotion nodig hebt als je de scrub gebruikt heb. Er zijn verschillende varianten, waaronder een bijzondere zwarte, ik vind ze eigenlijk allemaal fijn. Let er wel op dat je de scrub niet kunt gebruiken voor je gezicht! Ik scrub mijn hele lijf zo'n 2-3 keer per week.

 

Collistar Nourishing anti-age oil-milk (EUR 36,99is ook al een hele tijd favoriet, vanaf het moment dat deze geintroduceerd werd eigenlijk al. Het is een heel dunne bodymilk die veel olie bevat, goed schudden is dus zeker nodig en een beetje voorzichtig aanbrengen i.v.m. knoeien is ook wel nodig. Ik ben vooral verliefd op de heerlijke citrusgeur van deze oi-milk en vind het fijn dat deze zo snel intrekt. Dat is vooral handig als je nog even snel je huid wilt insmeren omdat deze een beetje droog of dof oogt. Binnen 10 seconden ziet je huid er weer fris en fruitig uit, en je hebt geen last van een plakkerige huid.

 

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global anti-aging body creme (EUR 70,90) is een fijne bodycreme in een handige, handzame tube die naast de gebruikelijke verzorging ook zorgt voor een stevigere huid als die wat slapper is geworden. Dat heb ik momenteel echt wel nodig, doordat ik best wat ben afgevallen. Juist dan is het heel goed om je huid extra goed te verzorgen, zodat die mooi elastisch wordt/blijft en goed in model terugkomt. Deze bodycreme is vrij neutraal van geur en heeft hele fijne (bijna onzichtbare) shimmers die je alleen in de zon een beetje ziet. Mijn tube is bijna leeg en dat is echt wel jammer, een nieuwe bestellen dan maar!

 

Sisley creme reparatrice restorative body cream (EUR 111,00) is vrij recent uitgebracht, jullie kennen misschien de Creme reparatrice wel voor het gezicht? Deze bodylotion heeft dezelfde, zalige, comfortabele geur en zorgt ook voor een zachte, verzorgde huid die lang mooi blijft. Dit is zeker een aanrader voor een extra droge huid of voor bekende ruwere plekjes zoals knieën, enkels en ellebogen. 

 

Op de foto zie je ook nog de geweldige Brazilain Bum Bum Cream van Sol de Janeiro die ik graag gebruik voor mijn billen (werkt echt om ze superzacht en stevig te maken) en de Dry body oil van Moroccanoil, die ik ook heel fijn vind door de lekkere geur. Deze gebruik ik als ik net iets meer glans wil!

Benefit Hoola Zero Tanlines EUR 32,83 (exclusief bij Douglas, blijkbaar nu uitverkocht)

 

Iedere maand gaat er wel een tube Hoola Zero Tanlines doorheen, de "believable all over body bronzer" van Benefit. Dit is een geweldige bronzer voor het lichaam, die ideaal is om witte benen binnen vijf minuten net een paar tintjes donkerder te maken. Het is geen zelfbruiner!!!! Het is een gekleurde bodygel/lotion die je simpel aanbrengt met de bijgeleverde applicator. Hierdoor worden je handen niet bruin en wordt de Hoola Zero Tanlines goed en egaal verdeeld.

De kleur is vrij transparant en voor niemand te donker, eventueel kun je nog een laagje aanbrengen als je een diepere kleur wilt, maar dat doe ik eigenlijk niet. Het ene laagje maakt al zo'n verschill! De gel/lotion trekt supersnel in (2 minuten) en als deze droog is, dan geeft de Zero Tanlines niet meer af...niet aan je kleding, niet aan andere delen van je lichaam en niet aan iemand anders. Deze vloeibare body bronzer is zelfs waterproof, na het douchen zonder zeep, zit de kleur er nog op...haha!

Echt, je moet deze eens proberen, zo'n geweldig product! Mijn huid is trouwens ook nog eens goed gehydrateerd als ik deze bronzer gebruik, een extra bodycreme of lotion is niet nodig bij mij. Hoola Zero Tanlines kun je uiteraard over je hele lichaam gebruiken, al wordt het niet aangeraden voor je gezicht.

de applicator zit in de dop verstopt

het is een caramelkleurige, transparante gel/lotion

Voor gladde benen - Philosophy Purity made simple body (niet in Nederland te koop) & Gilette Venus Swirl

 

Ik ben best een beetje een geluksvogel qua lichaamsbeharing, die heb ik nl amper. Mijn haartjes groeien niet zo snel en ik heb er ook niet zoveel, ik scheer mijn benen meestal zo'n 2/3 keer per week en gebruik daarvoor een "gewoon" scheermesje van Gilette Venus. Momenteel vind ik deze Swirl heel fijn, die is lekker smal & wendbaar, waardoor ik mijn bikinilijn ook makkelijk scheer (sommige scheermesjes zijn best onhandig daarvoor). Ideaal dus!

Als "scheerzeep" gebruik ik altijd de Purity made simple body van Philosophy, die ik ooit kocht bij Sephora in de USA. Deze zeer neutrale, want zonder geur, bodywash is ideaal daarvoor, superzuinig in gebruik en het maakt mijn huid lekker glad zonder dat schuim mijn haartjes bedekt (en ik ze dus niet zie). Jammer dat deze niet in Nederland te koop is.

Nieuwe ontdekking - Alpha-H Liquid Gold Luxe resurfacing body cloths & Biodermal Sunkissed zelfbruinende bodylotion

 

Dit zijn twee nieuwe ontdekkingen, die heel veelbelovend zijn! Als eerste de exfoliërende doekjes Luxe resurfacing body cloths van Alpha-H Liquid Gold (EUR 32,95 voor 25 doekjes - binnenkort verkrijgbaar) met heel veel glycolzuur, die ideaal zijn bij acne op het lichaam, keratosis pilaris, ingegroeide haartjes of heel ruwe plekken. Haal het doekje even over die plekken en laat de glycolzuur de opbouw van dode huidcellen oplossen. Zorg wel voor een goed product met SPF om je huid te beschermen.

Last but not least een product dat ik gisteren ontdekte, de Sunkissed Zelfbruinende bodylotion van Biodermal (EUR 15,76). Wat een fijn product! Het is een dunne bodylotion met zelfbruiner, die mijn benen binnen twee uurtjes een blijvend tintje gaf. Ik zie de kleur heel goed (al is het heus subtiel) en ben verbaasd over het mooie, egale resultaat. Het aanbrengen was een makkie, de lotion verdeelt makkelijk en zelfs mijn handen zijn niet bruin of oranje. De vervelende zelfbruinergeur is vrijwel niet te ruiken en dat is fijn. Klein nadeel, onze puppy Jyn vond de smaak heel lekker en likte heel de tijd aan mijn benen, haha. Nu heeft ze ook een bruine tong (nee hoor, grapje!). Zeker een aanrader, mede door de gunstige prijs.

 

Heb je nog vragen over de producten, laat het me dan zeker even weten. Ik deel dolgraag mijn tips met jullie! Heb je zelf ook favoriete producten om je benen te verzorgen? Of draag je nooit rokjes?

Deel dit artikel
Back to top