Inspiratie & Tutorials

Deze merken moeten echt naar Nederland komen!!!

De liefhebbers van mooie winkels treffen het dit najaar, nu er verschillende filialen openen van Hudson's Bay in Nederland. Hudson's Bay is een Canadees bedrijf dat al sinds 1670 bestaat en warenhuizen en winkels over de hele wereld heeft, binnenkort dus ook in Nederland. Qua formule zit Hudson's Bay tussen het oude V&D en De Bijenkorf in en dat lijkt mij een prima toevoeging aan het Nederlandse winkelassortiment. Er komt uiteraard ook een mooie beauty-afdeling in de winkels van Hudson's Bay en ik hoop dat ze wat interessante merken meenemen.....

De impressie van de hoofdvestiging van Hudson's Bay aan het Rokin in Amsterdam

 

De geruchtenmachine draait al op volle toeren, want welke merken komen er allemaal op de beauty afdeling van dit nieuwe warenhuis. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat MAC in iedere Hudson's Bay een counter gaan openen, maar de rest van de merken houden zich nog een beetje stil. Er wordt wel druk onderhandeld heb ik gehoord door de "bekende" luxe cosmeticahuizen. Maar natuurlijk zijn wij als beautyliefhebbers vooral benieuwd naar "nieuwe" merken voor Nederland, want er zijn nog wel wat merken die wat mij betreft naar Nederland mogen komen.....

NARS - ooit werd NARS in Nederland verkocht, wie weet dat nog? Bij Skins om precies te zijn, maar helaas is het alweer een paar jaar verdwenen en dat is zeker een gemis. Online bestellen gaat op zich makkelijk in hun Europese webshop, maar toch is het leuker om zo'n merk te vinden in echte winkels!

Kat von D. - Nu dit merk van tattoo koningin Kat von D ook in Europa is neergestreken, mag Nederland toch niet ontbreken in het rijtje van verkooppunten? 

Huda Beauty - het imperium van de bekendste beautyblogger van het Midden-Oosten (en de rest van de wereld) breidt zich gestaag uit, na nepwimpers en liquid lipsticks is er nu ook oogschaduw en komen er highlighters aan. Tijd om meer verkooppunten te openen, graag ook in Nederland!

Too Faced - grote kans dat dit merk binnenkort ook naar Nederland komt nu het is gekocht door Estée Lauder Companies, maar in welke winkels is nog niet bekend, misschien wel bij Hudson's Bay?

Marc Jacobs Beauty - een van de leukste make-up merken die er is, vind ik, altijd hip maar ook kwalitatief heel goed. 

Gucci makeup - Gucci is qua fashion natuurlijk helemaal hot & happening in 2017, waarom hebben wij in Nederland nog steeds geen make-up van dit merk? Zo jammer! Ik heb het trouwens nog nooit getest, dus of het goed is weet ik niet eens. Maar ik wil het weleens proberen, jullie ook?

Hourglass - prachtige poeders, blushes en bronzers, maar ook de andere producte van Hourglass zijn de moeite waard!

Sephora - om het simpel te houden, nemen we toch ook wel genoegen met een Sephora hoek in alle Hudson's Bay winkels? Er zijn al geruchten te over, vooral omdat Hudson's Bay ook eigenaar is van Galerie Kaufhof in Duitsland en laten ze daar nu ook Sephora winkels in gaan openen. Maar zoals gezegd, er is nog niets bevestigd.....

 

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, als ik nieuws heb, dan laat ik dat zeker snel aan jullie weten. De winkels van Hudson's Bay zullen waarschijnlijk als eerste openen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Tilburg en Utrecht (waarschijnlijk in totaal 20 winkels in twee jaar, maar de exacte volgorde is ook nog niet bekend. De winkels van Hudson's Bay zullen in veel gevallen gevestigd worden in de panden van de oude V&D's. Wil je weten hoe de online shop van Hudson's Bay er in Canada uitziet, check die dan even hier.

 

Naast dit lijstje met merken zijn er vast nog meer merken die jij wel in Nederland wilt zien? Vul het gerust aan, wie weet brengen we Hudson's Bay nog wel op een idee? ;-)

Deel dit artikel
Back to top