Blogs & Editorial

Instagram stories van 1 t/m 8 april 2017 (eindelijk weer een photo diary)

Wie kent ze nog? Mijn photo diaries? Tot en met december 2016 zag je ze regelmatig op Beautyscene, maar omdat ik het wat rustiger aan wilde doen, ben ik er even mee gestopt. Die pauze is nu voorbij en ik ben deze maand weer begonnen! De photo diaries doop ik om in Instagram Stories omdat ik daar vrijwel iedere dag foto's deel, een deel ervan zie je hier weer terug. Natuurlijk begin ik mijn eerste Instagram Stories met iets leuks : gezinsuitbreiding!

Hello! Dit is Jyn, onze lieve Engelse Bulldog pup van (nu) 3 maanden. Ze woont sinds eind februari bij ons en we zijn zo blij met haar. Ik wilde al heel lang weer een hond, maar Marco was nooit een voorstander. Inmiddels is hij haar grootste fan! Haha....Jyn heeft ook haar eigen Instagram account (@jynthedog) en ze komt natuurlijk regelmatig voorbij op onze social media kanalen. Het is een schatje!

Make-up en andere beauty producten komen natuurlijk ook altijd voorbij op mijn Instagram Stories. Zoals deze nieuwe Dior Addict Lacquer Stick, het is een goed gepigmenteerde lipstick met mooie glans die je amper voelt op je lippen, toch ben ik nog in dubio of ik ze echt fijn vind. Ik kom erop terug!

Twee nieuwe producten uit de Perricone MD PRE:EMPT series, een cleanser en een shower mask, heel benieuwd naar de laatste. Ik heb het tot op heden nog niet getest, snel maar eens doen!

Philosophy heeft al jaren de bestseller parfum Amazing Grace, een zachte, vrouwelijke, tikje moederlijke geur die je heerlijk zacht laat ruiken en die nooit overheerst. Nu is er ook een dry shampoo in deze zachte geur, wat lekker!

Eindelijk is er een fijne budget variant van de Beauty Blender te koop in de drogist in Nederland, Zenner heeft er nu 1 voor EUR 5,99. Misschien niet exact dezelfde kwaliteit, maar best leuk om eens te proberen toch?

Mijn outfit : zijden top van Patrizia Pepe, broek van 7 for all mankind en pumps van Zara (helemaal verliefd op!)

Ik ben nog steeds groot Becca fan en hou van de combinatie van de Tigerlily luminous blush en de highlighter Opal, mijn lippen zijn voorzien van Burnt Spice Retro Matte liquid lipcolour van MAC.

We gingen even uit eten en Jyn mocht niet mee (arme dame, gelukkig kan ze ook goed alleen zijn, ze slaapt dan lekker in haar bench).

Gelukkig mocht ze de volgende dag wel mee naar de verjaardag van neefje Ferron, die alweer 5 jaar werd. Jyn vond het heel hezellig met alle kids!

De geuren van Acqua di Parma Blu Mediterranea ruiken naar het mooie Italië en ik hou enorm van dit soort citrusachtige geuren, nu zijn er drie varianten in een klein formaat te koop in een set. Ik vind Bergamot di Calabrie het lekkerste, maar Arancia di Capri is ook heerlijk. Je koopt ze o.a. bij De Bijenkorf.

Hmm...deze Pure Color Love lipsticks van Estée Lauder doen mij denken aan de Dior Addict Lacquer sticks, qua textuur. De kleuren die ik kreeg vind ik niet zo heel mooi en over de textuur was ik niet direct heel enthousiast, ik moet ze toch nog wat langer testen denk ik.

Grappig, tijdens het maken van de review van het Tom Ford Soleil Contouring palette pakte ik een oud Soleil palette erbij en dat deed mij heel erg denken aan het Royal Peach palette van Kylie Cosmetics. Misschien is Kylie toch wel door Tom geinspireerd?

Af en toe een outfit foto tussendoor moet kunnen toch? Deze is helemaal van Zara, jurkje & schoenen!

Ik kom nog steeds iedere 2 of 3 weken bij Unique Hair & Nail Styling voor een nieuw laagje acryl & OPI gel color. Dit keer ga ik voor licht koraal : OPI Crawfishin' for a compliment.

De lieve Kees ruikt de snoepjes van Jyn in mijn tas, zo grappig! Natuurlijk krijgt hij er ook één :-)

's middags ga ik met Jyn naar de dierenarts voor haar laatste vaccinaties, spannend! Maar ze deed het heel goed, was lief en gelukkig kerngezond.

Wat een heerlijk weer hebben we gehad (en nog), dat vraagt om lekker op een terrasje of in de tuin zitten. Ik ben geobsedeerd door deze heerlijke Lancaster Sun Sport Facial mist met SPF30, de ideale manier om je over je make-up heen te beschermen tegen de zon.

Er komt weer wat nieuws aan van Chanel, iets voor onze ogen....nog even geheim!

Niet meer geheim, maar out in the open, de nieuwe Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria, heb ik dat niet eerder gehoord heel kort geleden? ;-)

Blij met mijn nieuwe NARS Narsissist Loaded eyeshadow palette! Willen jullie nog swatches zien?

Dit is een palette voor liefhebbers van intense, donkere ooglooks! Ik ben er even mee aan het experimenteren, de review volgt binnenkort, de foto's zijn al gemaakt.

Nog een outfit, een zwarte pencil skirt met top van Zara, natuurlijk met hoge hakken (what else?)

's ochtends zijn we altijd best vroeg wakker, rond kwart over 6 omdat Sem om iets over 7 de deur uit gaat. Jyn is ook wakker, maar slaapt daarna nog graag even uit.

Hebben jullie het meegekregen dat ik ben gaan hardlopen? Ik ben 2 januari gestart en ren nog steeds, nu 2 of 3 keer per week zo'n 6-7 km. Ik loop altijd 's ochtends en eet eerst een banaan. Wil je meer weten? Lees dit artikel dan even: van maat 42 naar 38 in drie maanden tijd.

Kijk...en omdat ik hardloop kunnen we ook lekker uit eten bij Rosso in Rotterdam, het was er afgelopen donderdag heel stil, maar het eten was lekker!

Door heel veel mensen wordt reikhalzend uitgeken naar deze parelmoeren "unicorn" highlighter van MAC: Iridescent powder Justine Skye. Heel apart en prachtig!

Nog iets om naar uit te kijken, de Ms Min Liu collectie van MAC Cosmetics met dit prachtige Pearlmatte Face Powder, de collectie is al te koop in hun online shop.

Om eerlijk te zijn weet ik niet exact wie Min Liu is, maar als je houdt van rood in je make-up (ook voor wangen & ogen), dan moet je zeker even een kijkje nemen. Je vindt de collectie hier & binnenkort ook bij geselecteerde verkooppunten als het goed is.

 

Zo! Jullie zijn weer een beetje op de hoogte van het wel en wee bij ons thuis! Volgende week ga ik, na Pasen, nog iets leuks doen in Monaco. Wil je niets van mij & Jyn missen, volg mij dan op Instagram : @mrsbeautyscene en @jynthedog heeft ook een eigen account. Heb je wat te vragen over 1 of meer van mijn foto's, laat het mij dan zeker even weten! Dikke kus en tot snel, Debbie!

Deel dit artikel
Back to top