Nieuws

Hot news : NARS cosmetics komt definitief naar Nederland

Oh happy day! Vanochtend kreeg ik een whatsappje met daarin een screenshot van een berichtje over NARS. In dit berichtje stond dat NARS mensen aan het recruteren is voor Amsterdam, Rotterdam & Utrecht....weten jullie wel wat dit betekent? NARS komt definitief naar Nederland, eindelijk!! Lees even verder voor de informatie die ik tot nu toe heb weten te achterhalen!

NARS is opgericht door visagist Francois NARS en wordt in het buitenland bejubeld om de geweldige kwaliteit, veel van hun producten zijn favorieten bij professionele make-up artiesten. Het merk staat bekend om de geweldige blushes (wie kent Orgasm niet?) maar hun foundations, poeders, lipsticks, oogschaduws en highlighters zijn ook geliefd.

Als jullie mij de afgelopen jaren een beetje gevolgd hebben, weten jullie dat ik groot NARS fan ben en ik bestel dan ook regelmatig nieuwe producten in hun Europese webshop. In Nederland hadden we helaas geen verkooppunt meer, sinds het merk heel wat jaren geleden verdween bij Skins in Amsterdam. Dat was geen keuze van Skins heb ik begrepen, maar een strategische beslissing van NARS, die graag bij een ander soort verkooppunten verkocht zou worden (niets ten nadele van Skins, het ging meer om de locatie & grootte van de verkooppunten).

Inmiddels is dus duidelijk dat NARS opnieuw naar Nederland komt, uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er NARS counters zullen openen in filialen van De Bijenkorf. Dat vind ik heel goed nieuws en wat mij betreft past NARS uitstekend tussen het luxe assortiment van De Bijenkorf. Ik heb nog geen officiële bevestiging gekregen van De Bijenkorf, maar ik hoop snel meer "officieel" nieuws te brengen.

 

Wanneer en waar de counters exact openen is nog niet zeker, waarschijnlijk opent deze zomer de eerste counter in Amsterdam, gevolgd door Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte! Wil je meer weten over NARS, check dan de artikelen hieronder eens of ga via deze link naar een aantal reviews.

Deel dit artikel
Back to top