Blogs & Editorial

Instagram Stories - 9 t/m 14 april 2017 | Lip Toppers?

Ik heb weer wat leukst ontdekt : lip toppers! Nu ben ik nooit een fan geweest van lipgloss, maar ik snap dat het best leuk is om een matte lipstick soms wat extra sparkle te geven. Maar dan wel zonder het plakkerige gevoel van een gloss, als het even kan....en dat kan dus met de lip topper. Ik shopte er een paar, zoals je kunt zien in mijn Instagram Stories (ofwel photo diary) van 9 t/m 14 april 2017. Kijk je mee?

Jyn en haar favoriete knuffel, die ze van ons kreeg toen ze nog bij haar broertjes & zusjes in haar nestje was

Ik heb de 7 km grens doorbroken, nice! Ik heb de rest van de week wel last gehad van veel pijn in mijn benen, dus even een paar dagen rust genomen. Dat is natuurlijk ook belangrijk, mijn lichaam moet toch wennen aan de inspanning.

De liquid lipsticks van Kat von D zijn echt geweldig, vooral de nieuwe nude tinten zijn heel mooi. Hawkind is een donkere, bruin/roze tint en blijft heel lang mooi.

Heerlijk recept gemaakt uit het boek Superfood voor families van Jamie Oliver: kiptaco's met mais, tomaatjes en avocado, vooral de jalapeno-koriander saus is geweldig!

Onze woonkamer is bijna klaar met de kleine metamorfose, dit kastje staat weer dankzij Ward!

Oh jee, de kleine mand van Jyn wordt steeds ingepikt door een kat....hoe moet dat nu? Samen erin liggen gaat nog net iets te ver!

Jouer Cosmetics is een tof merk dat verkocht wordt bij Cult Beauty, hun lipproducten zijn te gek en ik heb nu voor het eerst eens highlighter besteld uit de laatste "Rose Gold" collectie.

Lief! Een setje gekregen van Moroccanoil, met daarin de Hydrating shampoo & conditioner, met mini's van de droogshampoo en treatment. Helaas ben ik geen fan van deze lijn, die mijn haar heel droog en lastig maakt, ik kies toch liever voor de Moisture Repair of Smoothing lijn.

Jouer heeft Lip Toppers, die je kunt aanbrengen over andere lipsticks (bijvoorbeeld hun matte Lip Cremes) en die dan een mooie metallic glans-effect krijgen, zonder teveel glans. Je kunt prachtige combinaties maken, zo tover je een "gewone" nude lipstick snel om in hippe metallic lippen, die lang mooi blijven.

Niet de beste foto, maar de Rose Gold Powder Highlighter is echt wel mooi, er staat een review in de planning.

Ik was al even op zoek naar een leuke blousejurk en werd verliefd op deze van By Malene Birger met een geweldige panterprint, de kleurencombinatie is supermooi!

En wat draagt deze jurk lekker, hij is heel dun van stof (zijde-achtig) en lekker luchtig, ideaal voor deze zomer denk ik.

Dit is zo'n lekkere geurkaars van Diptyque, maar alleen in Beverly Hills te koop en dus moet ik er zuinig mee zijn!

Heel veel merken gebruiken rood/oranje/perzik in hun zomer make-up collecties, net zoals Make-Up Studio. Ik vind dat echt wel heel mooi, het ziet er direct lekker zomers uit terwijl je look toch best natuurlijk blijft.

De nieuwe parfum van Agent Provocateur Aphrodisiaque is heel sexy en de verpakking laat ook weinig aan de verbeelding over, vinden jullie niet? De geur is bloemig met een musky-amber finish, ik ruik veel tuberoos & jasmijn, een sexy geur die heel lang blijft ruiken. 

Kijk eens aan, de kleine mand is vervangen door een lekkere grote waar best een kat bij kan slapen!

Ik combineer de Lip Toppers van Jouer met allerlei andere lipsticks, zoals deze So Me Retro Matte lipsticks van MAC, een van de leukste combinaties van deze week!

In Orlando werd Star Wars Celebration gehouden, een beurs rondom alles van Star Wars (wij waren er vorig jaar in Londen) en daar werd de teaser trailer van Star Wars deel 8 The Last jedi getoond. Natuurlijk hadden we de live stream aan staan en zagen we het live.....heerlijk toch als je fan bent?

 

De volgende Instagram Stories komt er ook snel aan, ik ben een paar dagen op reis geweest met Lancôme en dat was natuurlijk geweldig! 

Deel dit artikel
Back to top