Blogs & Editorial

Instagram Stories - 15 t/m 21 april 2017 | naar de Franse Riviera met Lancôme

Vorige week nam Lancôme mij mee naar de Franse Riviera, ik moest mee om te helpen tijdens de zoektoch naar Monsieur Big. Nee, niet Mister Big, maar de Franse variant die het leven van iedere vrouw op zijn kop zou zetten. Kijk, dat is een zoektocht waar ik graag aan meedoe, haha! In mijn Instagram Stories heb je al kunnen zien of ik hem gevonden heb, maar er zijn nog veel meer leuke foto's zoals die van het diner met Julia Roberts, Kate Winslet & Penelope Cruz in Monaco. Kijk je mee?

Jullie hebben het goede nieuws over NARS toch wel gelezen? Dit geweldige merk komt eindelijk naar Nederland deze zomer, natuurlijk met mijn favoriete concealer ever!

OK, deze nieuwe face colour van MAC, Next to nothing gaat even in de test. Ik heb, op advies van MAC, de kleur Medium Dark.

ien jullie verschil? Ik om eerlijk te zijn niet echt, zeker in het echt zie ik helemaal niets. Ik snap dat dit een heel natuurlijke foundation/BB/CC cream is die je niet voelt op je huid en die deze goed verzorgt. Maar als ik dan een make-up product gebruik, dan wil ik toch wel iets merken? Ik ben nog even door aan het testen, maar ben niet heel erg onder de indruk.

Outfit, rok is van St.Studio, top is van Ganni en schoenen van Zara.

Ik bestelde een lamp die aankwam als bouwpakket, daar had ik even niet op gerekend. Toch was het vrij simpel in elkaar te zetten en staat mijn lamp nu hardstikke leuk op de kast.

Valet parking bij Schiphol is zo'n luxe, daar heb ik graag 10 euro per dag voor over. Ik parkeer letterlijk voor de deur tussen vertrekhal 2 & 3 en daar haal ik mijn auto donderdagavond laat ook weer op.

Mijn koffer afgeven is zo gebeurd bij KLM, maar de security is zo druk dat ik word doorgestuurd naar de nieuwe vertrekhal 1a. Het is even lopen, maar gelukkig gaat het vrij snel, al is het wel erg druk op Schiphol. Ik was er gelukkig echt op tijd, dat was zeker nodig.

Na een meet-up met de PR dame van Lancôme, Celine, en reigenote Ilonka bij Starbucks haal ik even iets lekkers bij Leon. Het is lunchtijd en in het vliegtuig krijg je meestal alleen iets kleins. Prima hoor, maar ik heb wel trek!

Bij de gate (de achterste op de D pier off course) wacht ik even op Karen, die nog steeds vaststaat bij de security. Gelukkig haalt ze het net en kan ze gezellig met ons mee naar Nice.

Ik heb een lekkere salade met quinoa, groenten en gegrilde kip, zeker een aanrader al vind ik de komkommer erin niet zo lekker. 

De vlucht is maar kort, na een kleine 2 uur landen we in Nice, hier nog een kijkje op de bergen onderweg.

In Nice gaat alles lekker snel en we zitten binnen een kwartier in de auto richting Cap Ferrat waar ons hotel is. Hotel Royal Riviera ligt direct aan de zee en is echt een juweeltje, wat een heerlijke sfeer en geweldige mensen. En dit is de uitzicht vanuit mijn kamer, ik kan de zee gewoon horen.

Wat een mooi welkomspakket van Lancôme met een gepersonaliseerde beachbag & hammandoek, natuurlijk zit er in de tas een aantal fijne zonneproducten. Gelukkig maar, want de zon schijnt hier heerlijk.

Ik heb maar weinig foto's gemaakt van de kamer, ik heb wel gefilmd voor een vlog. Maar ik had een heerlijke kamer!

Even omkleden om een drankje te gaan doen, ons diner is pas om 8 uur gepland, maar een drankje op het terras en later de bar is altijd gezellig!

Tussen drankje & diner heb ik me toch maar even omgekleed in mijn Victoria Beckham jurkje & metallic pumps van Zara.

Mijn lipstick is de Matte Shaker van Lancôme, Kiss me cherie, die het diner prima overleeft heeft.

Geen idee waarom dit zo'n kleine foto is, maar het geeft een indruk van de tafel in het restaurant van Royal Riviera waar we gezellig en lekker hebben gegeten.

De volgende ochtend kan ik uitslapen, maar daar heb ik geen zin in, ik heb wel zin in een rondje rennen langs de zee en dus doe ik dat! Heerlijk zeg, dat zou ik iedere dag wel kunnen doen.

Dit grote jacht lag alle dagen voor anker hier, van wie zou het zijn? Mooi uitzicht in elk geval!

Lucky me, het weer is echt geweldig, heel anders dan ze voorspeld hadden en daar ben ik wat blij mee.

Na het rennen even ontbijten op het terras in de zon, wat een verwennerij!

Deze Lancôme UV Expert Youth Shield met SPF50 zat ook in de tas/goodiebag en die moest ik natuurlijk wel even testen tijdens het rennen. Ideaal product natuurlijk, heel licht en luchtig, matterend en met een goede bescherming. Het is een Asia exclusive en dus volgens mijn informatie alleen te koop bij De Bijenkorf Amsterdam.

Na het ontbijt heb ik om 11 uur een massage, die zorgt voor slimming & firming van de huid en dat is lekker zo na een stukje lopen en voor ik bij het zwembad ga liggen. Ik ben de rest van de dag nl. helemaal vrij om te doen wat ik wil en besluit van de zon te gaan genieten. Nu kan het!

Lekker toch? Muziekje op, boekje lezen en liggen in de warme zon.

Natuurlijk wel met bescherming, deze Soleil bronzer zorgde ervoor dat ik binnen een uur al goed zag dat ik bruin geworden was. Nice!

Terug op de kamer, mijn badpak is van Hunkemoller X Anna Nooshin! Zie je, dat kan best op je 46e ;-)

Vanavond hebben we een gala diner in de Salle de Etoiles in Monaco, samen met ongeveer 300 andere gasten waaronder Penelope Cruz, Julia Roberts en Kate Winslet, de ambassadrices van Lancôme. Ik trek mijn jurk van By Malene Birger aan, wat een goede keuze was omdat de zaal nogal fris was.

Haha...blijft leuk zo'n vloerfoto!

De tafels waren prachtig gedekt en iedereen had een eigen plekje met een prachtige illustratie van een Amerikaanse illustrator : Justin Teodoro. Wat leuk!

Het diner bestond uit drie gangen, best weinig eigenlijk, meestal zijn het er minstens 4 of 5. Het ging dan ook allemaal razendsnel, maar het was heerlijk.

Voor het diner werden de hoofdgasten aan ons voorgesteld, leuk om deze beroemde, mooie vrouwen nu eens in het echt te zien. Ze aten gewoon met ons mee en gingen na het diner met veel mensen op de foto en/of met ze in gesprek. Leuk! Ik heb geen foto's gemaakt, dat vind ik altijd een beetje gek om te doen, al vinden zij het vast geen probleem. Het hoort er natuurlijk een beetje bij.

Na afloop van het diner moeten we nog even wachten tot de bus vol is....het lijkt wel een schoolreisje, haha!

Monsieus Big heeft een briefje voor mij (???) achtergelaten....morgen ga ik naar hem op zoek. Maar of ik zo'n man wel wil vinden, die briefjes aan allerlei vrouwen stuurt? ;-)

De volgende dag is het weer prachtig weer, al is het nog even fris in de ochtend. Dat mag de pret niet drukken, want ik ontbijt weer buiten op het terras.

Goed, Monsieur Big stuurt een auto...let's go!

Met Tiany uit België en Sidi uit Zwitserland stappen we in deze schattige Fiat 500 van Monsieur Big en rijden we naar Monaco!

Bij het prachtige hote Cap Esterel stappen we uit, zou hij hier zijn??? Een lekker gezond drankje staat bij ons klaar en de zee ruist aan onze voeten.....

Is dit hem dan misschien? Helaas....toch niet!

We stappen weer in de auto en rijden verder, naar voor mij bekende terrein, de Monte Carlo Beach Club waar ik vorig jaar ook heb geslapen. Wat leuk om daar weer te zijn!!!

We spelen er een potje Petanque met een andere Monsieur Big wannabe, maar ook hij is het niet en we krijgen weer een briefje. Dit keer moeten we op de speedboot stappen en varen we naar Nice!!!

Haha!

Bij Le Plongeoir eten we een zalige lunch, wat een toplocatie direct aan de zee. Noteer de naam zeker even als je deze zomer in de buurt bent, het is een aanrader!

Natuurlijk moeten we nog verder....en dat doen we per helikopter, kun je dat geloven? We stappen op bij Nice Airport....

Voor mij is het de derde keer alweer, iedere keer in Monaco!

We landen niet op de normale heliport in Monaco, maar in de jachthaven bij Cap d'ail waar een geweldige poolparty gehouden wordt. Helaas is het een beetje koud voor een duik, maar de locatie, de drankjes, de hapjes en leuke mensen maken alles goed.

Natuurlijk ben ik, net als iedereen bezig met het maken van foto's en daarvan maakte een lieve Italiaanse dame weer deze foto...haha

Kijk, ik was op dit fijne feestje, maar ook hele bekende vloggers/bloggers zoals Desi Perkins en Camila Coelho, die echt miljoenen volgers hebben. Toch maar even een fotootje scoren, zeker omdat ik ook een Quay zonnebril heb die Desi heeft uitgekozen/bedacht. Desi is de girlcrush van heel veel vrouwen heb ik begrepen, dat snap ik wel! De foto is gemaakt door haar man ;-)

Monsieur Big hebben we gevonden, hij blijkt geen echte man te zijn, maar een geweldige nieuwe mascara voor waanzinnige "big" wimpers. Die wordt geintroduceerd binnen, waar nog veel meer mooie Lancôme make-up te vinden is.

Grappig, ik zag mezelf terug in de Instagram Story van Camila Coelho ;-)

En ik ontmoet Lisa Eldrigde eindelijk eens een keer, zo'n geweldige vrouw met heel veel kennis van zaken. Het licht op de foto is niet optimaal, maar toch blij dat ik een foto heb van ons samen. Ik heb haar nog verteld dat ze heel veel Nederlandse fans heeft en snel eens naar Nederland moet komen. Eens?

Gezellig een foto maken met de lieve Celine & Marie, ze hebben zo goed voor mij gezorgd en het was ook nog eens heel gezellig. Top team!!!

Na een tijdje stapten wij de auto in richting Nice airport, net zoals de meeste andere gasten omdat vrijwel iedereen weer uitvloog. Jammer natuurlijk, maar aan al het moois komt een eind. Een lekkere sapje bij Joe and the juice kon er wel in!

En dan ben ik weer thuis, met nog wat souvenirs ;-) uit Frankrijk, lekkere Kusmi Tea & Starbucks Nespresso capsules.

Wat worden we toch altijd verwend op dit soort tripjes, gelukkig had ik er rekening mee gehouden door een grote koffer mee te nemen en ruimte over te laten. 

Monsieur Big is de nieuwe make-up lijn van Lancôme met nu een mascara die zorgt voor veel volume, een eyeliner pen met een behoorlijk dikke punt die een strakke eyeliner neerzet & waterproof is. Maar de brow stift is ook interessant! Ik ga ze testen en kom er nog op terug, de eyeliner heb ik direct getest en bevalt prima. De producten heb ik inmiddels al gespot bij De Bijenkorf.

 

Je begrijpt zeker wel dat ik geweldige dagen achter de rug heb? Het gezelschap was meer dan goed, het hotel prachtig en het weer heerlijk, meer kun je niet wensen! Volgende week ben ik "gewoon" weer thuis en hoop ik maar dat het net zo'n fijne week wordt. Binnenkort meer over Monsieur Big in een video waarin je ook nog mijn vlog ziet over dit tripje! 

Deel dit artikel
Back to top