Reviews

Jouer Cosmetics Rose Gold Powder highlighter & lip topper

Vorig jaar kocht ik twee Lip Cremes van Jouer Cosmetics, mede dankzij goede reviews en mooie foto's online. Nu wist ik ook dat de highlighters  van dit merk heel mooi waren, maar die had ik steeds niet gekocht. Totdat ik rondkeek in de Cult Beauty webshop en de Rose Gold collectie zag. Uiteraard moest ik de mooie rosé gouden highlighter echt proberen en kocht ik die, samen met de Lip Creme en de Lip Topper. Kijk je mee naar de foto's, swatches en een look? Ze zijn heel mooi!

Jouer Rose Gold collectie - in een speciale verpakking met een prismatic effect - normaal zijn de verpakkingen lichtroze van kleur. Ik heb de producten gekocht bij de Engelse webshop Cult Beauty, de collectie is een limited edition.

De Powder Highlighters van Jouer zijn behoorlijk populair en ook vrijwel altijd uitverkocht. Deze Rose Gold is tijdelijk uitgebracht, maar Jouer heeft ook drie Powder Highlighters in hun vaste assortiment. Ze hebben een superzachte, fluwelige textuur die heel goed blendt met je huid voor dat zo gewilde "soft focus' effect. Ze zijn op te bouwen qua effect, waardoor je zowel een subtiele glow als een verblindende highlighter kan opbrengen, net wat je zelf mooi vindt. Ik gebruik het liefst een duo fibre kwast om een highlighter aan te brengen, op de foto zie je de MAC 188 kwast.

De Jouer Cosmetics Rose Gold collectie bestaat uit drie producten : de Powder Highlighter Rose Gold (GBP 19,00), de Long-wear Lip creme Rose Gold (GBP 15,00) en de Long-wear Lip Topper Rose Gold (GBP 13,50). 

De Lip Creme is een vloeibare lipstick, in een warme roze-bruine kleur met een metallic finish en een matte textuur. Deze lipsticks blijven heel lang en goed zitten, maar voelen niet droog aan op mijn lippen. De metallic finish is best een beetje gewaagd, maar het wordt natuurlijk wel de trend de komende tijd, al moet ik nog even wennen.

Daarom is de Long-Wear Lip Topper zo leuk, dat is een topcoat voor een (matte) lipkleur, waarmee je dat metallic glanseffect kan toevoegen aan je look. Dan kan subtiel, door een paar stipjes aan te brengen en de Lip Topper over je lippen te verdelen. Of je brengt echt een 

v.l.n.r. Jouer Powder Highlighter Rose Gold, Lip creme Rose Gold, Lip Topper Rose Gold & Lip creme en Lip Topper Rose Gold gecobineerd.

Op de foto draag ik de Rose Gold Powder Highlighter, zoals je ziet een warme rose-gouden kleur die heel goed matcht met mijn huidskleur. De poeder is heel zacht en blendt zo fijn met mijn huid, je ziet de poeder niet op de huid, maar ziet eigenlijk alleen een prachtige glans en subtiele kleur. Ik heb de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen en op mijn neus ook een klein beetje.

Omdat de Lip Creme Rose Gold al een metallic finish heeft, zou ik de Lip Topper daar niet zo snel overheen dragen. Om het effect toch te laten zien, heb ik een andere matte, liquid lipstick gekozen, de Retro Matte Liquid Lipcolour So me van MAC Cosmetics. Dit is een prachtige oud-roze tint die ik heel vaak draag de laatste tijd, love it!

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour So me

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour So me & Jouer Cosmetics Rose Gold Liptopper

De Long-wear Lip Topper bevat fijne shimmers, maar geeft geen extreme glans zoals een lipgloss zou doen. Je krijgt dus wel een mooie sprankelende look, maar niet de plakkerige glimmende lippen (groot nadeel van een lipgloss). Toch zit het met het comfortabele gevoel wel goed, de Lip Topper bevat voedende ingrediënten zoals vitamine E en voelt fijn op mijn lippen. De houdbaarheid is echt heel goed, de combinatie met de Lip Topper gaat net zolang mee als de Lip Creme zonder Lip Topper.

Jouer heeft naast de Rose Gold Lip Topper, ook nog drie andere Lip Toppers, waarvan ik Tan Lines en Skinny Dip ook heb gekocht, die zijn ook te leuk.

Misschien even wennen, maar ik vind zo'n metallic effect toch ook wel weer heel tof. En het is helemaal leuk om telkens weer verschillende combinatie's te maken met de Lip Toppers. 

 

Wil jij ook kennis maken met Jouer, dan kan dat in de webshop Cult Beauty of andere verkooppunten in het buitenland. Jouer wordt (nog) niet in Nederland verkocht, maar is wel echt een prachtig merk tegen best redelijke prijzen. Cult Beauty heeft toffe merken in hun assortiment, ze zijn in de UK gevestigd, dus betaal je geen invoerrechten (nog niet, hoe het zit na de Brexit moeten we nog zien). Meestal hebben ze gratis verzenden vanaf een bepaald bedrag en betalen kan met Paypal en creditcard, ik bestel er graag. Reken wel op een kleine week verzendtijd! Shop hier: www.cultbeauty.co.uk

Hoe vind jij deze Rose Gold highlighter en Lip Topper? Is het iets voor jou?

Deel dit artikel
Back to top