Blogs & Editorial

Instagram stories van 22 t/m 29 april 2017 | 100.000 abonnee's voor Bo

Groot feest bij ons thuis, dochter Bo heeft een mooie mijlpaal gehaald op Youtube!! Natuurlijk vierde ik ook Koningsdag en heb ik mij net zoals jullie verbaasd over de billen van Kim Kardashian? Niet gezien? Dan heb je wat gemist, gelukkig praat ik je bij in mijn Instagram Stories overzicht met ook een overload van Jyn foto's! Kijk je mee?

Jyn en ik gingen even shoppen, waarbij we deze grote ganzen tegenkwamen. Daar zijn we maar even niet langs gelopen, Jyn vond het een beetje spannend, haha.

Ik was op zoek naar een leuke sweater of t-shirt dress en dus stapten wij Voorwinden even in. Jyn mag gewoon mee in winkels (supermarkten en andere winkels waar ze voeding verkopen meestal niet) en dat vind ze heel gezellig (ze krijgt altijd aandacht als we ergens zijn). Even een spiegel selfie maken natuurlijk!

Geen t-shirt jurk, maar wel een andere leuke jurk van Iro, die ik vast veel te vaak ga aandoen de komende weken. Goed keuze!

Dropje ligt ook weleens in Jyn's mand, maar dat vind Jyn toch wel een beetje spannend en helemaal ontspannen lukt niet. Dropje kan nog weleens een beetje gemeen doen....

Maandag deed ik weer een rondje, maar ik kreeg een beetje kramp, dus hield ik het bij een klein rondje van iets meer dan 5,5 km. Het was wel een lekkere snelle ronde!

De tuinmannen waren de tegels aan het schoonmaken, dus moest Jyn binnen blijven en dat vind ze niet leuk als het mooi weer is.

Kwark, cruesli en verse aarbeitjes voor ontbijt in de zon, lekker!

Heb je mijn bouwpakketlamp van vorige week gezien? Dit is hem, binnen een kwartier zat deze in elkaar. We hebben er een Philips Hue lamp in gedaan, zodat we de lamp alle kleurtjes kunnen geven.

Na een paar dagen is Bo weer thuis (met Ward) en daar is Jyn altijd weer blij mee! Bo was het weekend te gast bij de Dutch YouTube Gathering, waar ze veel fans heeft ontmoet.

En die fans hebben er voor gezorgd dat ze de magische grens van 100.000 Youtube abonnee's heeft behaald! Dat is al de tweede keer, want met haar andere kanaal heeft ze dat vorig jaar zomer gehaald. Ik ben trots!!!

We vieren het in een van Bo's favoriete restaurants: Little V in Rotterdam.

Op Koningsdag gaan we met zijn drietjes even naar het dorp, daarna duiken Marc en ik onze oude hometown in voor een gezellige middag/avond met een groep vrienden. Gezellig gedronken en gegeten bij DOK Bar & Bites in Dordrecht, aanrader!

Even een paar foto's schieten van onze knappe katten, hier Asraël die op de schutting balanceert.

Emo kijkt daar weer een beetje jaloers naar...hahaha.

Dit is de foto van Kim Kardashian waarover zoveel te doen was. Blijkbaar schrokken haar fans van haar cellulite, die anders vakkundig wordt weggephotoshopt. Nu schrok ik daar niet van (wie heeft er nu geen cellulite?) maar ik heb me wel enorm verbaasd over haar rare vorm billen, dat is toch niet natuurlijk? Nu blijkt zij regelmatig vetcellen van haar zelf te laten injecteren in haar billen en borsten, zo kan het natuurlijk ook......ik sla even over!

Urban Decay stuurde een pakketje op!

Met daarin hun niet Meltdown makeup removers en ook nog een kleurtje Vice Liquid lipstick.

Mijn mandje favoriete Tom Ford parfums staat in de kast!

Om de 2 weken douchen we Jyn even, daarna is ze dan weer helemaal wit! En van douchen wordt je natuurlijk moe....

Ik ga Thaise Basilicum kip maken met gewokte groenten, zo lekker!

Het recept vind je op Conimex.nl/black, echt een aanrader, vooral door de Basil Past en verse basilicum blaadjes.

Heerlijk pittig en mijn lievelingsgerecht van de afgelopen weken <3

Sem is een echte man, dus die shopt niet, maar laat mij alles online bestellen. Dat doe ik braaf en alles is goedgekeurd, gelukkig maar.

Nog een rondje!

Ik trok deze leuke By Malene Birger jurk weer een keer aan, mijn oma vond hem ook erg leuk!

Ik hou van de liquid matte lipsticks van Huda Beauty, eindelijk heb ik de kleur Icon kunnen bestellen, geweldige kleur.

Skins stuurde mij een doosje met nieuwe producten in hun assortiment!

Body olie met een subtiele rozengeurtje die heel snel intrekt, ideaal voor de zomer natuurlijk.

REN skincare heeft een showergel & body cream met magnesium erin die alle vermoeidheid laat verdwijnen. Misschien wel lekker na het sporten? Is een prima geur voor mannen, dus Marco is er blij mee.

Nog een mannen favoriet denk ik, deze body scrub van Aesop. Ik kan deze natuurlijk ook gebruiken, maar de geur vind ik persoonlijk net iets meer mannelijk dan vrouwelijk. Al maakt het echt geen bal uit, het gaat om het resultaat.

Ellis Faas heeft haar lijn uitgebreid met een nieuwe kleur foundation en die kreeg ik ook. Ik heb deze lang geleden weleens getest, maar misschien is een review update wel leuk? Het is een redelijke kleur voor mij denk ik?

Parfum verpakt in een kwast? Grappig natuurlijk, maar ik vind een gewoon flesje handiger, of anders een stick. Dit is een beetje omslachtig naar mijn idee, al is het wel grappig.

Oh ja, deze nieuwe Diorshow Pump 'n volume heb ik ook getest, prima mascara die veel volume geeft en goed blijft zitten. Willen jullie een review?

Kijk dan!! Wat een verschil zie je in één maand, niet normaal hoe snel Jyn groeit. Het is al een hele dame en het puppy zijn is al bijna voorbij.

 

Fijne week allemaal!!!

Deel dit artikel
Back to top