Reviews

Zo word je sneller en egaler bruin deze zomer!

- In samenwerking met Collistar - 

Wat heb je nodig om een mooi, zomers kleurtje te krijgen deze zomer? Uiteraard zon, een goede bescherming tegen de zon en (het geheim van de echte kenner) een effectieve bodyscrub! Ik zweer hier echt bij in de zomermaanden of de periode voor ik op zonvakantie ga, ik scrub mijn lijf van top tot teen en dat heeft echt resultaat. Collistar heeft al jaren hun geweldige Talasso-Scrub die ik heel graag gebruik, dat is zeker een aanrader. Ze hebben nu ook een fijne actie, waarbij je een gratis Energizing Talasso-Scrub sample kan aanvragen en je krijgt extra korting op Collistar bij Douglas! Kijk dus snel even verder en vraag zo'n sample aan!

Vorig jaar schreef ik al een uitgebreid artikel over de Collistar Talasso-Scrub range, dat je hier nog eens terug kunt lezen. De Talasso-scrub is één van de bestsellers van dit Italiaanse merk, dat in het eigen land de nummer 1 is in de parfumerieën. De originele variant is de Energizing Talasso-scrub, die heel herkenbaar is door de "sauna-achtige" geur, je voelt bij gebruik alsof je een eigen spa aan huis hebt! 

 

Sneller & langer een bruin tintje!

Maar waarom helpt deze bodyscrub nu om effectiever en egaler bruin te worden? De Talasso-scrub bevat vrij grof zeezout, waarmee je de dode huidcellen van je lichaam scrubt. Die dode huidcellen bljven anders als een laagje op de huid liggen, die daardoor dof oogt en ruw kan aanvoelen en zorgt dat je minder mooi bruint. Zorg dus dat je voor je op zonvakantie gaat, je lichaam regelmatig goed scrubt en blijf dat ook doen nadat je weer thuis bent. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je je kleurtje van je lichaam afscrubt, juist door de verzorgende oliën in de Talasso-Scrub hou je de kleur veel langer vast. Kortom, het is een onmisbaar product in de zomer (al gebruik ik het ook in de andere seizoenen).

Inmiddels zijn er naast de "originele" Energizing Talasso-scrub, ook Anti-age, Anti-water & Firming Talasso-Scrubs te vinden in het assortiment van Collistar. Ze hebben elk een iets andere samenstelling en werking, maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze zorgen voor een zachte en gezonde huid van je lichaam. Wil je meer weten over de ingrediënten, lees dan even dit artikel door. Zoals je kunt zien bevatten de Talasso-Scrubs van Collistar geen plastic, waardoor ze ook nog eens beter zijn voor het milieu dan veel andere scrubs.

De Collistar Talasso-Scrubs kosten EUR 50,95 per pot van 700 gram, dat zijn behoorlijk grote potten waar je heel lang mee doet! Ik gebruik meestal 3 keer per week een bodyscrub onder de douche en doe ongeveer 3 maanden met een pot. Mijn favoriet is de Energizing & Anti-Age variant, die ruiken zo lekker! Edit : tot week 22 2017 krijg je 25 % korting op alle Collistar aankopen bij Douglas!

 

Ken je deze Talasso-scrub van Collistar nog niet? Dan kun je deze week nog een extra grote sample (40 gram) aanvragen van de Energizing Talasso-Scrub via deze link (de actie loopt zolang de voorraad strekt). Doe dat zeker even, zo'n sachet is sowieso handig om mee te nemen op vakantie en natuurlijk ideaal om de scrub eens uit te proberen. Ik weet zeker dat jullie ook fan worden!

Wil je meer weten, neem dan nog even een kijkje in de webshop van Collistar.

Deel dit artikel
Back to top