Reviews

Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip - lekker fel & langhoudend

Kennen jullie de Art Stick van Bobbi Brown? Dat zijn dikke lippotloden die je over je hele lip kunt aanbrengen, supergepigmenteerd en behoorlijk langhoudend. Klein nadeel....je moet ze af en toe slijpen! Maar als je daar niets in ziet is de nieuwe variant van de Art Stick, de Liquid Lip misschien wat voor je. Ik had ze al even liggen, maar sinds ik ze uit heb geprobeerd ben ik groot fan. Kijk maar even mee naar de geweldige kleurtjes!

Bobbi Brown stuurde mij onlangs deze spulletjes op, twee Art Stick Liquid Lips (EUR 27,50), een nieuwe Skin Foundation Cushion Compact SPF35 (EUR 49,00) en hun Pretty  Powerful III lipstick/blush (EUR 30,50). Ik heb de foundation nog niet getest, het plan is om dit heel binnenkort te doen, maar ik denk dat de kleur net iets te licht is voor mijn Ibiza kleurtje....haha.

Anyway, de Art Stick Liquid lips van Bobbi Brown zijn vloeibare lipsticks die in een soort knijptube verpakt zijn. De formule is behoorlijk dik, waardoor deze er niet zomaar uitloopt. Je moet best even goed in het (zachte) transparante deel van de verpakking knijpen om er iets uit te krijgen.

Eenmaal uit de "tube" kun je de lipstick direct op je lippen aanbrengen en door de afgeschuinde kant kun je de lipstick ook best redelijk goed verdelen. Toch werkt het niet heel precies en juist omdat de lipstick enorm gepigmenteerd is, is netjes aanbrengen wel een must.

Ik gebruik daarom wel even een lippenseeltje om de lipstick (vooral bij de lipcontouren), omdat ik dat net even fijner vind, maar je zou ook je vingers nog kunnen gebruiken of desnoods een wattenstaafje om eventuele foutjes te corrigeren. De formule is aan de dikke kant, zoals ik al vertelde, waardoor je maar weinig nodig hebt voor de intense kleur. Breng je teveel aan, dan voelt de lipstick plakkerig en het is voor de kleur echt niet nodig. Less is more!

Wil je een iets minder intense kleur? Breng dan nog minder lipstick aan en verdeel deze met je vingers, voor een mooie "stain" die lang blijft zitten.

Ik heb twee kleuren, de linker is de felroze Pink Punch en rechts zie je de klassieke rode Uber Red, beide topkleuren voor mij!

Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip Pink Punch

Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip Uber Red

De cremige, goed gepigmenteerde formule van de Art Stick Liquid Lip van Bobbi Brown blijft echt heel lang en goed zitten, zelfs na een diner zit de lipstick nog netjes al is er wel iets van de kleur afgesleten. Dat gaat echter heel geleidelijk, waardoor je lippen er nog steeds mooi uit blijven zien en geen "kale" plekjes vertonen. Heel fijn!

De finish is vrij mat, maar in tegenstelling tot andere vloeibare lipsticks met een matte finish, voelen deze totaal niet droog aan en dat is zeker ook heel fijn. Ik ben behoorlijk blij met deze mooie, fel gekleurde en langhoudende lipsticks. De verpakking is iets minder ideaal, maar ja...you can't have 'm all!

 

Je koopt de Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip voor EUR 27,50 bij alle Bobbi Brown verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en hun eigen online shop. Momenteel is er zowel bij De Bijenkorf als Douglas een kortingsactie op producten van Bobbi Brown, je krijgt nu 20 % korting!

Deel dit artikel
Back to top