Reviews

Mijn beauty musthaves bij deze mini hittegolf!

We vermaken ons momenteel helemaal prima in Nederland door de mini "hittegolf" die er is of eraan komt. Het is pittig warm, zonnig en heerlijk, iets dat vraagt om een ander soort beautyproducten als op een koele winterdag. Ik deel vandaag een aantal van mijn favoriete beautyproducten die ik momenteel vrijwel dagelijks gebruik en onmisbaar zijn op warme zomerse dagen of op vakantie. En uiteraard mag een product met SPF30 niet ontbreken, zo belangrijk!

 

- OPI Infinite shine nagellak stap 1 t/m 3 EUR 19,33 per stuk bij Douglas

Op mijn handen/vingers draag ik altijd OPI Gel Color die ik 1 keer per 2/3 weken laat aanbrengen door Simone van Unique Hair & Nail styling (lees er hier meer over). Dat bevalt heel goed, maar op mijn tenen breng ik mijn nagellak toch nog altijd zelf aan. Ik kies de laatste tijd meestal voor een OPI Infinte Shine nagellak, die je in 3 stappen aanbrengt zonder dat er een lamp nodig is. De nagellak houdt heel lang, zeker op mijn tenen en dat is met dit warme weer heel fijn.

Zonder lekker kleurtje op mijn tenen is de zomer niet compleet, het staat wel zo leuk en verzorgd, vinden jullie niet?

 

- Nuxe Huile Prodigieuse Or EUR 29,30 bij ICI Paris XL

Ik hou van olie, zowel voor mijn gezicht, haar als mijn hele lichaam! Een van de lekkerste oliën is de Huile Prodigieuse van Nuxe, die je bij ICI Paris XL kunt kopen. De olie is een zgn. droge olie met fijne subtiele, tropische geur en trekt supersnel in, maar voedt de huid heel goed en laat een geweldig mooie glow achter. Ik kies meestal voor de "Or" variant, die een subtiel tintje geeft met prachtige gouden shimmers. Je huid ziet er direct zoveel mooier uit, oneffenheden vallen minder op en je huid straalt. Een echte aanrader!

 

- Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist SPF 30 EUR 22,50 bij ICI Paris XL

Met deze zonnige dagen is het natuurlijk nodig je huid goed te beschermen tegen de zon! Kies daarvoor liefst een product dat  makkelijk in gebruik is, zodat je het ook echt gebruikt. Ik gebruik deze Invisible Face Mist met SPF30 van Lancaster Sun Sport echt iedere dag, meerdere keren, juist omdat het zo makkelijk is. Gewoon sprayen over he gezicht en je bent klaar voor de zon, ook ideaal om mee te nemen. Mijn review lees je in dit artikel: Dit product moet je voortaan altijd meenemen Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist SPF30

 

- NARS Radiant Creamy concealer EUR 30,00

Op warme dagen heb ik niet zoveel zin om foundation aan te brengen, maar ik wil mijn pigmentvlekken toch wel graag een beetje camoufleren. En dat geldt ook voor mijn donkere kringen (als ik ze heb...haha). Daarom gebruik ik nu eigenlijk alleen mijn favoriete concealer, die ik aanbreng op de plekken die ik nodig vind. Ik gebruik misschien iets meer dan ik zou doen als ik wel foundation draag, maar het effect is toch natuurlijker en het zorgt ervoor dat mijn huid net wat mooier oogt.

 

- MAC Mineralize Skin Finish Natural EUR 31,50

Omdat ik graag wil dat mijn concealer goed blijft zitten, breng ik nog wat MSF poeder aan met een grote kwast, speciaal op de plekken die wat meer gaan glimmen. Dit poeder van MAC geeft een beetje dekking en matteert de huid wat, zonder onnatuurlijk effect. Deze combinatie is echt heel fijn in de zomer, door de natuurlijke uitstraling, mooie glans en prima houdbaarheid.

 

- Dior Diorshow Pump 'n Volume mascara nu EUR 21,75 bij ICI Paris XL (!! actie t/m 18 juni 2017)

Deze mascara blijft heel goed zitten, is pikzwart en geeft wimpers behoorlijk volume! De ideale mascara dus? Nee, dat niet vind ik, omdat de mascara best een beetje plakkerig is waardoor spinnenpoten op de loer liggen. En de verpakking die je kunt knijpen wordt snel vies en voegt niets toe naar mijn idee. Waarom het dan toch mijn beautymushave is? Tja, mijn wimpers ogen echt diepzwart, de mascara geeft niet af en houdt de hele dag perfect, precies wat ik nodig heb in dit warme weer. Ik geloof dat deze officieel niet waterproof is, maar hij kan zeker tegen een paar goede druppels water. Wel voorzichtig aanbrengen, bij voorkeur over een basis heen!

 

- Urban Decay De-slick makeup setting spray EUR 27,50 bij ICI Paris XL

Na de basis van concealer & poeder, breng ik altijd nog wel een bronzer, blush en highlighter aan, vooral omdat dat gewoon heel mooi staat. Het zijn niet altijd drie verschillende producten trouwens, soms kies ik voor een mooie blush met glans en is dat ook prima. Maar ik eindig vrijwel altijd met een paar spraytjes Fixing Spray, deze van Urban Decay is echt heel goed en zorgt ervoor dat mijn make-up echt goed zit gedurende de dag. Probeer het echt eens, ook al gebruik je niet zoveel (gezichts)make-up, het werkt echt prima en houdt je huid net wat frisser.

 

- Clarisonic Smart Profile EUR 275,50 exclusief bij ICI Paris XL

Ik gebruik dan misschien minder make-up op dit soort warme, zonnige dagen, maar ik breng wel regelmatig extra zonnebrand aan. Dat is natuurlijk heel goed, maar het is ook heel belangrijk om alles echt goed van je huid te halen voor je gaat slapen.

Veel mensen klagen dat ze uitslag, pukkeltjes krijgen van zonnebrand, maar meestal komt dat omdat ze hun huid niet goed reinigen en dan kunnen de zonnefilters weleens reageren met je huid. Haal de zonnebrand dus goed van je gezicht af, ik gebruik daarvoor altijd mijn Clarisonic en ik merk echt wel verschil met als ik die niet gebruik. 

 

Geniet nog even van het mooie weer zolang het kan, vergeet echt geen SPF te gebruiken en pas je make-up een beetje aan om er langer plezier van te hebben! 

Deel dit artikel
Back to top