Nieuws

Op bezoek bij de nieuwste en grootste Velthuis kliniek in Amsterdam - kom naar de Open Dag!

dit artikel is gemaakt in samenwerking met Velthuis Kliniek

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar een kliniek om een bezoek te brengen aan een huidtherapeut, cosmetisch arts of plastisch chirurg. Het taboe om iets aan je uiterlijk te laten doen door een professional lijkt doorbroken te zijn, maar ik weet dat er toch altijd mensen zijn die de stap niet durven zetten. Dan is er binnenkort een hele fijne gelegenheid, de nieuwe Velthuis kliniek in Amsterdam houdt op zaterdag 17 juni 2017 open dag om deze grootste kliniek van Nederland te presenteren aan hun (toekomstige) klanten. Ik ben er deze week geweest en ben onder de indruk, wat een prachtige kliniek!

Ik ben al een paar jaar klant bij Velthuis kliniek voor cosmetische chirugie en dermatologie en ga meestal naar hun vestigingen in Rotterdam en Hilversum voor een afspraak bij één van hun huidtherapeuten. Prachtige klinieken waar ik geweldig goed geholpen wordt, maar deze mega vestiging in Amsterdam slaat echt alles. Het gloednieuwe pand is zo groot, dat zelfs het personeel bang is om te verdwalen (niet echt natuurlijk) en alle behandelkamers zijn groot, prachtig en praktisch ingericht.

Velthuis kliniek deelt het pand met de Helder kliniek en Xperts Clinics, beide onderdeel van Equipe Zorgbedrijven waar Velthuis kliniek ook onder valt. Er zijn momenteel 17 vestigingen van Velthuis kliniek waar 250 mensen werken, waaronder 25 artsen die samen jaarlijks 40.000 mensen behandelen.

In de nieuwe Velthuis kliniek zijn maar liefst 4 operatiekamers, zijn er 21 bedden beschikbaar op de verkoeverkamer en kunnen ook nog eens veel mensen behandeld worden in de kamers van de cosmetisch artsen en huidtherapeutes. Het was heel bijzonder er eens een kijkje te kunnen nemen, tijdens de rondleiding door de vestigingsmanager afgelopen woensdag. Maar dat was niet het enige, ik heb ook uitgebreid gesproken met plastisch chirurg Felicia Smits over een aantal zaken die ik wellicht zou willen aanpakken (liposuctie en borstvergroting) en heb zelfs een kleine behandeling met botox ondergaan bij de cosmetisch arts (daar kom ik later nog eens op terug!). Maar ik heb ook afgesproken dat ik dit najaar mijn pigmentvlekken weer goed ga aanpakken samen met de huidtherapeute.

op bezoek bij cosmetisch arts drs. Myrthe Hartgers

Kortom, het is altijd goed om met de professionals van Velthuis kliniek te praten, ze kunnen zoveel vragen over cosmetische ingrepen beantwoorden en misverstanden ontkrachten. Maar ze brengen je soms ook op ideëen, zo vertelde plastisch chirurg Felicia Smits dat ze heel eenvoudig mijn oude operatielitteken op mijn buik minder zichtbaar kan maken. Ik had zelf geen idee dat dit kan! En ook bij mijn gesprek met de cosmetisch arts Myrthe over botox, is mij veel duidelijk geworden en durfde ik een behandeling van één zone wel aan. Kortom, als je vragen hebt over cosmetische ingrepen is het bezoeken van Velthuis kliniek zeker een aanrader. 

Ga daarom zeker naar het openingsevent van deze grootste kliniek van Nederland op zaterdag 17 juni 2017 als je de kans hebt, je kunt er gewoon binnenlopen.

 

A beautiful day in Amsterdam

Kom ook naar de open dag van de grootste kliniek van Nederland! Ooit een kijkje willen nemen in een operatiekamer? En een arts het hemd van het lijf willen vragen over hoe je op een natuurlijke manier de mooiste versie van jezelf kunt maken? Artsen en huidtherapeuten staan klaar om je in alle openheid een realistisch antwoord te geven.

Maar er is meer leuks te doen op deze dag, zo zijn er modeshows van Claudia Sträter en Expresso en kun je kijken bij het assortiment van Gassan Diamonds en Porsche Center Amsterdam. Ook voor een mooie make-up en goed haar wordt op deze dag gezorgd. Alles is geheel gratis en vrijblijvend!

Je vindt de nieuwe Velthuis kliniek aan de Laarderhoogtweg 12 in Amsterdam, de kliniek is goed bereikbaar zowel met de auto als met openbaar vervoer. De open dag op 17 juni 2017 duurt van 10.00 tot 17.00 uur, meer informatie vind je hier. Volg hun ook op Instagram voor het laatste nieuws : @velthuiskliniek

Gezellig plaatje met Karin Kuijpers, die de PR verzorgt voor Velthuis kliniek! Love her <3

 

Wil je meer informatie over Velthuis kliniek en/of je alvast een beetje oriënteren over de mogelijkheden, ga dan even naar de website van Velthuis kliniek : www.velthuiskliniek.nl. Binnenkort zal ik je meer vertellen over mijn behandeling met botox en ik doe natuurlijk ook verslag van mijn consult bij plastisch chirurg Felicia Smits.

Deel dit artikel
Back to top