Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van juni 2017

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Urban Decay Naked Heat eyeshadow palette EUR 49,90 - wanneer dit palette naar Nederland komt weet ik nog niet, maar het komt zeker en dan moet ik het absoluut hebben. Ik ben gek op dit soort warme tinten en de Naked palettes van Urban Decay horen bij mijn all time favorieten!

Jo Malone Exfoliating shower gel - scrub Pomegranate Noir & Lime Basil Mandarin EUR 30,00 - als Jo Malone nieuwe doucheproducten uitbrengt dan moet ik ze zeker gaan proberen. Ik ben helemaal blij met de geuren van de nieuwe Exfoliating Shower gels, Pomegranate Noir mijn favoriet onder de douche.

Becca Sunlit Bronzer Bronzed Bondi GBP 32,00 - alle producten die Becca uitbrengt zijn even mooi en ik ben dan ook behoorlijk nieuwsgierig naar de nieuwe bronzers. Er zijn 5 tinten geloof ik, deze Bronzed Bondi is denk ik het mooiste voor mij, nu maar hopen dat Babassu ze ook snel krijgt.

Kylie Cosmetics Take me on vacation Kyshadow palette (vanaf 15 juni 2017 te koop bij www.kyliecosmetics.com) - Kylie Jenner doet het weer, ze brengt een geweldige make-up collectie uit, On vacation. Deze kleurtjes vind ik een tikje licht, maar dochter Bo vind ze geweldig en dus gaat deze op onze wishlist.

Kylie Cosmetics Vacation edition lipsticks (vanaf 15 juni 2017 te koop bij www.kyliecosmetics.com) - er komen ook nog lipsticks uit (mat & velvet) en ik geloof ook nog highlighters, alles is exclusief online te koop in Kylie's eigen webshop (ergens anders niet, dat is allemaal nep!!!)

Poutcase GBP 20,00 via poutcase.com - haha...of dit nu echt handig/goed is, weet ik niet, maar het idee van een soort make-up laatje onder je telefoon is wel heel grappig. Het schijnt dat je kunt kiezen uit verschillend kleuren foundation, lipstick en lipbalm.

Bobbi Brown Art Stick Liquid Lip Papaya & Havana EUR 27,50 - deze lipsticks zijn heel fijn, zeker in de zomer omdat ze goed hydrateren, lekker aanvoelen en heerlijk fel zijn, deze twee kleurtjes staan nog op mijn wishlist.

Huda Beauty Lip Strobe GBP 17,00 (nog niet verkrijgbaar, je kunt wel op de wachtlijst) - nog meer lipsticks, nu de Lip Strobe van Huda Beauty. Ik ben al fan van haar Liquid Mattes en dus ook benieuwd naar de dekkende lipglosses (dat denk ik althans?). Ik ga er zeker een of twee proberen, waarschijnlijk Saucey en Boujee.

NARS The Brightener brush EUR 95,00 (je hebt toch al gelezen dat NARS deze zomer ook naar Nederland komt? Check ook dit artikel) - NARS heeft een paar nieuwe kwasten die er zalig uitzien, ze zijn allemaal handgemaakt in Japan en van de hoogste kwaliteit. Dat mag ook wel voor die prijs, dus twijfel ik nog of ik er één nodig heb (waarschijnlijk niet, haha). Maar ze zijn wel heel mooi!

 

Van mijn beauty wishlist van april 2017 heb ik de  lipsticks van Huda Beauty inmiddels allemaal binnen (ze zijn geweldig!), kocht ik de Jo Malone Star Magnolia cologne (zalig!) en de Next to nothing face colour van MAC (zie mijn review hier). 

 

Dit artikel bevat affiliate links, indien je op de link klikt en iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

 

Wat staat er momenteel op jouw beauty wishlist?

Deel dit artikel
Back to top