Nieuws

Deze zomerse collectie van Kylie Cosmetics mag je niet missen!

Officieel is het in Nederland pas op 21 juni zomer, maar geloof me....wat mij betreft kan de zomer morgen al beginnen op 15 juni. Op die dag introduceert Kylie Jenner haar Vacation edition, de zomer make-up collectie van Kylie Cosmetics en die is om van te watertanden. Veel, heel veel mooie highlighters, bronzers en andere glimmers, maar ook een oogschaduwpalette waar ik blij van word. Mis het niet, want bestellen kan vanaf 15 juni 2017 om 12 uur 's avonds (officieel is het dan al 16 juni natuurlijk), alleen online!

 

Er werden op de social media kanalen van Kylie Jenner en Kylie Cosmetics al een tijdje sneak peeks gegeven van de producten van de Vacation edition collectie die uit zou komen. Hieronder heb ik wat foto's verzameld die afkomstig zijn van de Instagram van Kylie Cosmetics, zodat jullie een overzichtje hebben van wat er gaat komen!

Vacation palette $ 52,00

Skinny Dip Face duo $ 34,00 - bronzer & highlighter

June Bug Purple Lip kit $ 30,00 - in de kit zit een lip pencil en liquid matte lipstick

Ultra Glow Highlighter in Tahiti, Fiji en Santorini $ 14,00 per stuk - highlighters

4 piece Lip Sets Send me more nudes in Matte liquid & Velvet liquid lipstick $ 45,00 per stuk

Wet Set $ 62,00 - poederhighlighters met creamy finish, voor lichaam en gezicht

Super Glitter Gloss Glitz & Glamour $ 15,00 per stuk

In de Bundle zit alles behalve de Wet Set $ 250,00 - de prijs is hoger dan als je de producten los koopt, het is mij niet duidelijk of er nog iets extra's in zit of dat je iets extra's betaald om alles in één keer te kopen? edit : er zitten twee lip sets in deze Bundle, dus komt de prijs toch voordeliger uit dan ik dacht, foutje!

Ik ben helemaal enthousiast over deze collectie! Wil je er meer over/van zien, check dan de Instagram van @kyliecosmetics, er staan ook filmpjes op van de producten. Ik ben zelf van plan het oogschaduwpalette te gaan bestellen, misschien ook de Send me more nudes lip set en de June lip Kit. Ondanks dat ik een zwak voor highlighters heb, denk ik niet dat ik die ga bestellen, ik heb er al teveel...haha.

 

Zoals bij alle producten van Kylie Cosmetics is deze Vacation Edition exclusief te bestellen op www.kyliecosmetics.com, volgens de informatie zal de collectie op 15 juni 2017 3 PM PST beschikbaar zijn. Dat is bij ons 16 juni 2017 om 12:00 uur 's avonds, donderdagavond dus. Naar verwachting is de collectie snel uitverkocht, maar je kunt het altijd proberen natuurlijk, ik ga het ook proberen.

 

Bij internationale bestellingen boven $ 60,00 betaal je geen verzendkosten dit keer, maar hou er wel rekening mee dat je (contant) invoerkosten moet betalen als de bestelling wordt afgeleverd. Dat is natuurlijk wel erg jammer....Denk je dat jij iets van deze collectie gaat kopen?

Deel dit artikel
Back to top