Reviews

KKW creme liquid lipsticks by Kylie Cosmetics - review & swatches

Na het grote succes van de make-up lijn van Kylie Jenner, mag het geen verrassing zijn dat grote (half)zus Kim Kardashian zich ook op make-up stort! Deze week kwamen de eerste producten van KKW Beauty op de markt, een contourstick duo, dat binnen no-time was uitverkocht! Maar dat was niet het eerste make-up product van Kim, eerder bracht ze bij Kylie Cosmetics ook haar KKW crème liquid lipsticks uit. Ik heb ze gekocht en getest, kijk even verder voor de swatches en de review.

KKW by Kylie Cosmetics crème liquid lipstick collection $ 45,00 - via www.kyliecosmetics.com of www.kkwbeauty.com (nu uitverkocht)

Deze collectie is het resultaat van de samenwerking tussen de zussen Kylie Jenner en Kim Kardashian, uiteraard hebben zij gekozen voor de nude lippen waar Kim zo bekend om is. Nude lipstick is ook absoluut één van mijn favorieten (naast een goede rode of koraalkleur) en ik draag dit dan ook bijna dagelijks.

Ik ben groot fan van de Matte Liquid lipsticks van Kylie Cosmetics (zie ook dit artikel) en draag haar nudes ook heel vaak. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze collectie van vier nudes, geïnspireerd door Kim en genoemd naar 4 van de namen waaronder ze bekend is bij haar familie. Deze collectie lipsticks hebben een andere formule dan de Matte Liquid lipsticks, de Creme Liquid lipsticks hebben geen matte finish maar zijn ook geen glosses, iets nieuws voor Kylie dus!

van boven naar beneden : Kimberly, Kim, Kiki & Kimmie

De verpakking van de KKW by Kylie Cosmetics collectie is heerlijk girly, door de bleekroze verpakking, de tubes zijn mat en semi-transparant, uiteraard voorzien van de druppels waar Kylie bekend om is. 

De applicator is een sponsapplicator met een iets afgeschuinde kant, het puntje is vrij "scherp", waardoor je de lipcontouren goed kunt inkleuren. Door de dunne textuur van de Creme Liquid Lipsticks krijg je wel snel een dikker lijntje dat je weer moet uitwerken.

v.l.n.r. swatches Creme Liquid lipsticks Kimberly, Kim, Kiki & Kimmie

Kyliie Cosmetics Kimberly Creme liquid lipstick

Kyliie Cosmetics Kim Creme liquid lipstick

Kyliie Cosmetics Kiki Creme liquid lipstick

Kyliie Cosmetics Kimmie Creme liquid lipstick

Wat ik fijn vind aan de Creme Liquid lipsticks:

De verpakking ziet er geweldig uit, de kleuren zijn helemaal in mijn straatje en passen goed bij mijn huidstint. De lipsticks dragen heel licht op mijn lippen, hydrateren ze goed en blijven redelijk zitten. De finish is mooi, maar het aanbrengen vergt even wat aandacht. Ik vind Kim en Kimmie de mooiste kleuren van de vier, maar eigenlijk draag ik ze allevier best regelmatig als ik ga voor een rustige, niet te opvallende lipkleur.

 

Wat ik minder fijn vind aan de Creme Liquid lipsticks:

De textuur is behoorlijk dun en niet zo gepigmenteerd, het netjes aanbrengen kost wat moeite met de applicator omdat de lipstick niet egaal aanbrengt. Ik verdeel de lipstick nog even met mijn vinger voor het mooiste effect, maar echt ideaal is het niet. De kleuren zijn mooi, maar vooral Kimberly en Kim lijken wel erg veel op elkaar (zeker op de full face foto) en als je zelf donker gekleurde lippen hebt zul je de verschillen nog minder zien.

Ik ben zelf toch meer fan van de matte liquid lipsticks van Kylie cosmetics, deze variant vind ik zelf iets minder geslaagd. Wat mij betreft brengt Kim (of Kylie) nog een keer deze collectie uit, maar dan in een matte variant.

 

Ken jij deze Creme Liquid Lipsticks ook? En ben je van plan om ook iets van KKW Beauty te gaan kopen? Ik wel in elk geval, ook al is het maar om het te proberen! 

Deel dit artikel
Back to top