Reviews

Debbie's favorieten - mijn aanraders bij Bobbi Brown

Ergens in 2006 of 2007 ontdekte ik via het internet het make-up merk van de Amerikaanse visagiste Bobbi Brown, een merk waarover ik vaker had gelezen in Amerikaanse magazines. In Nederland was het toen nog niet te koop, dat is pas het geval vanaf de lente van 2009 en toen was ik al groot fan geworden. Nu, meer dan 10 jaar later, gebruik ik nog steeds een aantal producten van Bobbi Brown met veel plezier. Ik deel graag een aantal echte favorieten met jullie, handig nu je ze met korting kan shoppen!

Face Mist EUR 28,00

Zeker een aanrader is deze heerlijke face mist, die perfect is om te gebruiken op warme dagen als je wel wat verfrissing kan gebruiken. Maar de lichte, hydraterende spray is ook geschikt om te gebruiken aan het begin van de dag, nog voordat je  begint met huidverzorging en make-up, voor wat extra hydratatie. De spray ruikt heerlijk naar groene thee en lavendel en bevat kamille- en komkommer extract om de huid te verkoelen en verfrissen, ideaal om mee te nemen op een warme dag. 

 

 

Art Stick in Bare Nude & Harlow Red EUR 27,00 per stuk (review)

Ik hou van een pittige kleur op mijn lippen, zeker in de zomer, niet alleen omdat het mooi staat maar vooral ook omdat het heel praktisch is. Deze matte, zeer gepigmenteerde en extreem langhoudende grote lippotloden zijn perfect voor de zomer, vooral ook omdat ze zeer hitte- en waterbestendig zijn. Ga ik voor een nude lip, dan is de warme Bare Nude ideaal voor mij.

 

 

Intensive Skin Serum foundation SPF 40 EUR 56,00 (review)

Heb je een huid die foundation als het ware op eet? Is je huid wat ouder of droger? Dan kan het helpen om een meer voedende, maar toch goed gepigmenteerde foundation te gaan gebruiken. Dit is zeker een aanrader, al moet je wel van wat glans houden of de foundation even afpoederen. Lees mijn review maar eens door, zeker eens interessant.

 

Eye opening mascara EUR 29,50 (review)

Ik ben normaal geen groot fan van grote mascara borsteltjes, maar toch heeft deze mascara mijn hart wel veroverd! Zeker in combinatie met een goede mascara primer, dat maakt zoveel verschil. 

 

Illuminating Bronzing Powder Maui

Kijk, als je een bronzing powder krijgt, dan verwacht je natuurlijk een poeder met een bruin/bronzen tintje en niet een behoorlijk roze poeder? Toch ben ik helemaal verliefd geworden op deze waanzinnig gepigmenteerder blush/bronzer. De roze tint zie je terug, maar op de een of andere manier zie ik er ook wat brons in terug, met een fijn glittertje. Ik vind dit echt zo'n fijne poeder, 

 

Intensive Skin Serum concealer EUR 44,50

Toen ik verliefd werd op de Intensive Skin serum foundation, was ik zeker ook benieuwd naar de concealer. Die is erg fijn, inderdaad ook voedend en romig, goed gepigmenteerd en best glanzend. Maar voor een concealer is dat eigenlijk juist heel mooi, zo vallen de oneffenheden die je wilt camoufleren direct minder op. Ik heb een heel goede kleur die mijn pigmentvlekken prima bedekt, toch gebruik ik deze te weinig....ik heb deze direct weer even in mijn toilettas gelegd. De kleurkeuze is lekker groot!

 

Retouching Powder Peach EUR 38,50 (review)

Dat je bepaalde oneffenheden of roodheid in je gezicht minder kunt laten opvallen door kleuren als groen, paars, geel of oranje te gebruiken weten de meeste van jullie wel. Vaak zijn dat soort producten cremig en laat ik dat nu niet zo fijn vinden....wat ik wel leuk vind zijn deze fijne poedertjes die een soft focus effect geven op mijn huid. Breng wel subtiel aan, het effect is wonderschoon.

 

Art Stick Liquid Lip Pink Punch EUR 27,50 (review)

Deze nieuwe, vloeibare lipsticks zijn ook te gek, dat heb ik jullie pas laten zien in de review. Ze blijven lang zitten en drogen lippen niet uit, wel een te gekke kleur met matte finish. 

Radiance Boost, Instant Detox & Skin Nourish Face Mask van EUR 45,90 voor EUR 36,26 (review)
 
Wist je dat Bobbi Brown ook goede huidverzorging heeft? Deze maskertjes heb ik ooit getest en zijn zeker aan te raden, ik vind de Skin Nourish het fijnst voor mijn huid. Maar heb je een vettere huid, dan is de Instant Detox heel goed! En de Radiance boost heeft fijne scrubdeeltjes, die je voelt bij het afspoelen. 
Naast deze "oude" favorieten kreeg ik ook wat nieuwe producten binnen van Bobbi Brown, die ik nog niet getest heb. Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit, maar ze zien er alvast goed uit. Je ziet ook een flesje Remedies, de Skin Fortifier, dat is een serum dat bedoeld is om de huidbarriere te herstellen en verstevigen, fijn voor een oudere maar ook drogere huid.
 
Last but not least, een van mijn favoriete zomerse parfums, Beach eau de parfum! Deze geur is helaas niet te koop in de online shops van De Bijenkorf en Douglas, dus kun je die niet met korting bestellen. Maar misschien kan het wel bij de counters? Ik vind deze geur echt naar strand ruiken, je ruikt het zeewater, de jasmijn en een vleugje mandarijn, ik ruik er ook altijd een vleugje zand doorheen! Er is trouwens ook een beschermende bodyspray met SPF 15 te koop met deze geur.
 
Ik heb nog wel meer favoriete producten, zoals mooie oogschaduwpalettes, maar die zijn al niet meer verkrijgbaar en dus heeft het niet zoveel zin om die met jullie te delen. Daarom zie je die hier nu niet staan, maar ik hou desondanks wel van ze ;-) Mijn leukste herinnering aan het merk is trouwens het bezoekje aan het hoofdkantoor in New York, waar ik de onderstaande foto van Bobbi's kantoor maken!
Meer foto's van mijn bezoekje staan in mijn photo diary van 14 september 2015
 
Je koopt de producten van Bobbi Brown bij de Bobbi Brown counters in Douglas en De Bijenkorf, in België zijn er ook vrijstaande winkels van Bobbi Brown. Ik vind het een heel fijn merk!
 
Momenteel krijg je 20-21 % korting op alle producten van Bobbi Brown bij De Bijenkorf en Douglas, dat is heel fijn omdat je normaal geen korting krijgt op dit merk. De actie loopt t/m 2 juli 2017, zolang de voorraad strekt. 
 
Wat zou jij nog graag willen hebben van Bobbi Brown? Deel je favorieten zeker even met ons!
Deel dit artikel
Back to top