Inspiratie & Tutorials

Video - Gekocht & gekregen #7 | Chanel, NARS, Dior, Huda Beauty en meer

Wie herinnert zich mijn beautynieuws video's nog? Die heb ik behoorlijk vaak gemaakt, maar ik was er al even mee gestopt. Toch leek het me leuk om weer soortgelijke video's te gaan maken, ik heb ze vooralsnog maar "gekocht & gekregen" genoemd. In deze (regelmatig) terugkerende video's, zal ik de leukste, mooiste, fijnste en meest bijzondere beautyproducten laten zien die ik heb gekocht en heb binnen gekregen.  Ik laat je fijne producten zien van o.a. Chanel, Dior en NARS!!!

In deze video zie je de volgende producten voorbij komen:

 

- Dior Addict Lip Tattoo

- Huda Beauty Liquid Matte lipstick Girlfriend

- Huda Beauty Lip Strobe

- Chanel Gabrielle eau de parfum (zie ook dit artikel)

- NARS Powder Matte Pigments (komt vanaf september 2017 weer naar De Bijenkorf, ook in hun online shop!)

- Urban Decay Naked Shapeshifters palettes

- Urban Decay After Glow Palette

- Guerlain Terracotta Sunless Heavenly Bronzing Mist

- Guerlain Meteorites Birthday Candle pearl

- Guerlain Meteorites Baby Glow Touch

- Guerlain La petite robe noire Black Perfecto

- Benefit Bronzed 'n sculpted set

- MAC eye shadow X 15 In the flesh palette

- Frank Body Shimmer scrub

- Body Blendz Coffee Scrub

- Benefit Foolproof brow powder (vanaf september 2017 te koop)

 

De producten die je in deze video ziet heb ik nog niet uitgebreid kunnen testen, maar ze zijn mij wel opgevallen tussen alle producten die ik binnen krijg. Dat betekent dus ook dat ik nog meer producten ontvang, maar ik vind nu eenmaal niet alles even fijn of mooi, die producten laat ik dus niet zo snel zien op Beautyscene. Ik wil jullie graag inspireren en ben geen "review" fabriek, die alles reviewt wat ze binnen krijgt. Toch mag je mij altijd vragen of ik iets wil zeggen over producten die je niet ziet in zo'n video (maar ik waarschijnlijk wel heb gekregen). Zoals ik in de video al vertelde, zie je in deze video ook producten die ik zelf koop, dat doe ik namelijk ook nog heel vaak, juist omdat ik gewoon heel erg hou van mooie beautyproducten.

 

 

Ik probeer regelmatig, maar niet vaker dan 1 keer per week een "gekocht & gekregen" video te maken, afhankelijk van wat er binnenkomt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag van welke producten jullie een meer uitgebreide review zouden willen zien.

Deel dit artikel
Back to top