Inspiratie & Tutorials

Video - Gekocht & gekregen # 8 | OPI Iceland, Huda Beauty, Sisley, MAC & meer

Wie herinnert zich mijn beautynieuws video's nog? Die heb ik behoorlijk vaak gemaakt, maar ik was er al even mee gestopt. Toch leek het me leuk om weer soortgelijke video's te gaan maken, ik heb ze vooralsnog maar "gekocht & gekregen" genoemd. In deze (regelmatig) terugkerende video's, zal ik de leukste, mooiste, fijnste en meest bijzondere beautyproducten laten zien die ik heb gekocht en heb binnen gekregen.  Ik laat je fijne producten zien van o.a. Huda Beauty, Chanel, OPI en Sisley!!!

 

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Nee? Doe dat dan hier! Kun je de video niet zien, dan kun je deze hier ook vinden.

 

In deze video zie je de volgende producten voorbij komen:

 

- Kylie Cosmetics In love with the Koko liquid lipsticks

- Kylie Cosmetics Send me more nudes liquid lipsticks

- Kylie Cosmetics Koko collection liquid lipsticks

- Kylie Cosmetics Koko collection face palette

- MAC Bold & Bad lash mascara

- 4711 Remix cologne

- Thierry Mugler Body cream & deodorant

- Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting palette

- Babor Skinovage cellulose masks

- Smashbox Be legendary triple tone lipstick

- Huda Beauty Rose Gold textured shadows palette

- Bourjois City Radiance foundation & Maxi delight bronzer

- Zadig & Voltaire Just Rock! for him & for her

- Perricone MD Refreshing shower mask

- OPI Iceland collectie

- Sisley Black Rose skin infusion cream

- Givency Noir Interdit mascara

- Chane Chance Three Moods

- The Beauty Kitchen Skincare pick me ups

 

De producten die je in deze video ziet heb ik nog niet uitgebreid kunnen testen, maar ze zijn mij wel opgevallen tussen alle producten die ik binnen krijg. Dat betekent dus ook dat ik nog meer producten ontvang, maar ik vind nu eenmaal niet alles even fijn of mooi, die producten laat ik dus niet zo snel zien op Beautyscene. Ik wil jullie graag inspireren en ben geen "review" fabriek, die alles reviewt wat ze binnen krijgt. Toch mag je mij altijd vragen of ik iets wil zeggen over producten die je niet ziet in zo'n video (maar ik waarschijnlijk wel heb gekregen). Zoals ik in de video al vertelde, zie je in deze video ook producten die ik zelf koop, dat doe ik namelijk ook nog heel vaak, juist omdat ik gewoon heel erg hou van mooie beautyproducten.

 

 

Ik probeer regelmatig, maar niet vaker dan 1 keer per week een "gekocht & gekregen" video te maken, afhankelijk van wat er binnenkomt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag van welke producten jullie een meer uitgebreide review zouden willen zien.

Deel dit artikel
Back to top