Nieuws

Chanel Travel diary fall/winter 2017 makeup collectie

Om inspiratie op te doen voor de nieuwe make-up collectie najaar/winter van Chanel, ging Lucia Pica (Chanel global creative make-up and color designer) een roadtrip maken door Californië. Haar doel: het licht en de kleuren van deze wonderschone Amerikaanse staat ontdekken om ze te gebruiken in de nieuwste make-up van Chanel. En wat mij betreft is ze daar heel goed in geslaagd, de Chanel Travel Diary collectie is stoer, creatief en lekker spannend.

Kirsten Stewart is het gezicht van deze collectie, door haar geruite top oogt ze inderdaad stoer en Amerikaans, haar make-up is stoer en opvallend, ik hou ervan!

Het belangrijkste product in deze collectie is het Palette Essentielle, een palette met een cremige concealer, highlighter en blush. Lucia Picca is hier het meest trots op, omdat het eenvoud combineert met een fris en natuurlijk resultaat. Dit palette is een must voor alle Chanel make-up liefhebbers! Maar er is natuurlijk meer mooi, alle kleuren en producten zijn geïnspireerd door de kleuren van de natuur in Californië.

Palette Essentielle EUR 60,00

Beige Clair

Beige Medium

Beige Intense (exclusief e-boutique)

Stylo Sourcils waterproof EUR 39,00

van boven naar beneden Auburn (exclusief e-boutique), Blonde Doré, Blond Tendre, Brun Clair, Brun Profond (exclusief e-boutique) & Ebène

Ombre Premiere Cream EUR 34,00

Urban

Memory

Les 4 Ombres EUR 53,00

City Lights

Road Movie

Rouge Allure Velvet EUR 36,00

Nightfall & First Light

Rouge Allure Ink EUR 36,00

Lost & Highway

Rouge Coco EUR 36,00

Experimental & Daylight

Le vernis longue tenue EUR 25,00

Horizon Line & New Dawn

Pinceau duo correcteur retractable EUR 46,00

Pinceau Double face retractable blush et enlumineur EUR 32,00

Signature de Chanel noir EUR 39,00

 

Chanel stuurde mij een deel van de collectie toe, alweer een paar weken geleden en ik was echt op slag verliefd! Dat kan natuurlijk mede komen door mijn liefde voor Californië, maar het is ook echt wel een geweldige collectie. De kleuren van de lipsticks, oogschaduws en nagellakjes zijn heerlijk om te dragen deze herfst, ik kan niet wachten!

 

De Chanel Travel Diary make-up collectie is vanaf 1 augustus 2017 te koop via de online shop van Chanel, vanaf 15 augustus 2017 zullen de producten ook bij de andere verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Douglas te koop zijn (data altijd onder voorbehoud).

Deel dit artikel
Back to top