Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van augustus 2017

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Huda Beauty Desert Dusk Eyeshadow palette EUR 64,95 - de fans staan alvast in de startblokken, nu Huda Kattan dit nieuwe palette heeft laten zien. De kleuren zijn geïnspieerd door de woestijn en zien er prachtig uit! Ik ben heel nieuwsgierig!

Nieuw van Tom Ford.....Lips & Girls! Na de Lips & Boys in de zwarte verpakkingen, komen er nu ook 50 "girls" in witte verpakkingen, die glanzende en meer transparante finishes hebben zover ik heb kunnen zien. Ik weet nog niet wanneer (en of) ze naar Nederland komen, maar ik vermoed van wel!

Charlotte Tilbury Hollywood Lips Charlotte Darling & Show girl EUR 32,00 - 

On the go beauty kit van Net-a-porter EUR 90,00 - dit soort setjes zijn altijd zo leuk om te kopen/hebben, maar eerlijk gezegd liggen de meeste spullen na maanden nog steeds in een la...haha! Toch kan ik me nooit inhouden....oeps!

Legology Killer legs kit EUR 110,00 - nu ik mijn benen zo goed aan het trainen ben en ze steeds meer "killer legs" worden, moet ik ze natuurlijk ook nog mooier maken met scrubs, selftanners en cremes. Deze set klinkt heel fijn!

Gucci Bloom Shower Gel EUR 42,00 - een paar weekjes geleden kreeg ik de nieuwe Gucci Bloom eau de parfum binnen, die heerlijk naar tuberoos ruikt...en daar ben ik gek op! Natuurlijk wil ik nu ook de shower gel!

Pat McGrath Labs Lust 004 Lip Kit EUR 159,26 - nu visagiste Pat McGrath steeds meer producten uitbrengt word ik steeds nieuwsgieriger naar haar producten. Zeker naar de lipproducten, deze set met matte lipsticks en glitters lijken me erg mooi, vooral door de veelzijdige kleuren.

NARS loves De Bijenkorf Audacious Anita lipstick EUR 31,00 - vanaf 1 september 2017 zijn er producten van NARS te koop in de online shop van De Bijenkorf en hoe leuk is deze speciaal voor de Bijenkorf gemaakte lipstick? Die wil ik! Half september opent de NARS counter ook in de winkel in Amsterdam, gevolgd door andere filialen op een later moment.

Hair by Sam McKnight Cool Girl barely there texture mist EUR 29,00 - Sam McKnight is een bijzonder bekende kapper, die o.a. bekend is omdat hij het haar van Kate Moss onder handen neemt. Hij heeft nu ook een eigen lijn, deze texture mist lijkt mij zeker de moeite waard!

Violet Voss Nicol Concilio eye shadow palette GBP 43,00 - mooie oogschaduwpalettes kan ik maar lastig weigeren en ik hoor en lees steeds meer goeds over de producten van Violet Voss. Dit palette bedacht zij in samenwerking met Youtubester Nicol Concilio en ziet er heel fijn uit!

Bobbi Brown Essential 5-in-1 Face Palette $ 65,00 - dit palette van Bobbi Brown is heel handig, alles wat je nodig hebt voor je gezichtsmake-up zit erin, van corrector tot bronzer & highlighter. Ik hou van dit soort palettes, vooral om mee te nemen op reis, ik verwacht dat deze ook naar Nederland komen (er zijn verschillende kleuren)

Alpha-H Daily Essential Vitamin Mist GBP 33,00 - iedere ochtend fris ik mijn gezicht op met wat micellair water en een lekkere face mist en/of toner. Deze van Alpha-H klinkt heel veelbelovend en omdat ik toch wel fan ben van Alpha-H wil ik deze zeker eens proberen.

Peter Thomas Roth Retinol fusion PM Power Trio $ 58,00 - het Retinol Fusion PM Night serum gebruik ik al paar weken iedere nacht en het is geweldig. Ik zag dus dat er nog twee andere producten in deze range zijn en daar word ik nu ook wel benieuwd naar, eens kijken op Cosmania deze twee producten ook al heeft!

 

Van mijn beauty wishlist van juni 2017 heb ik best een paar leuke dingen geshopt, eigenlijk alles behalve het telefoonhoesje en de kwast, haha! Wat erg eigenlijk, eens zien hoe dat met deze wishlist gaat!

 

Dit artikel bevat affiliate links, indien je op de link klikt en iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

 

Wat staat er momenteel op jouw beauty wishlist?

Deel dit artikel
Back to top