Reviews

Debbie's favorieten - mijn holy grail oogserum van Collistar

Twee weken geleden perste ik de laatste druppel uit een tube oogserum waar ik behoorlijk groot fan van was geworden, het Collistar Pure Actives Eye contour Hyaluronic acid + peptides perfect eyes. Dat was een beetje jammer natuurlijk, maar in mijn kast had ik nog wel een aantal goede oogcremes en/serums staan, dus een nieuwe bestellen deed ik niet direct. Dat was dom, want na een week zag ik mijn huid achteruitgaan. Je snapt het al, ik bestelde snel een nieuw Collistar Perfect eyes en ik moet nu eindelijk eens een echte review schrijven, dit is nu mijn holy grail mede dankzij de fijne prijs!

Collistar Pure Actives Eye contour hyaluronic acid + peptides EUR 31,00 (tube 15 ml)

Deze innovatieve behandeling combineert drie kostbare ‘pure actives’ in één product tegen wallen, donkere kringen, rimpels en hangende oogleden. Pure Actives Eye Contour van Collistar bevat waardevolle actieve ingrediënten die in de cosmetische geneeskunde worden toegepast en biedt deze aan in hun meest zuivere vorm en optimale concentratie. Dit zorgt voor:

- Maximale doeltreffendheid;

- Gerichte werking;

- Veiligheid in gebruik.

 

Een aantal druppels per dag volstaan voor snelle, veilige en langhoudende resultaten. De combinatie van hyaluronzuur en peptiden in een speciale matrix om de effecten ervan te versterken, zorgt dat het product:

- De oogcontour lift en rimpels en fijne lijntjes gladstrijkt;

- Wallen en donkere kringen minimaliseert en voorkomt door de microcirculatie en de afvoer van vocht te stimuleren.;

- De oogleden hydrateert, verstevigt en compacter maakt en huidveroudering en rimpelvorming bestrijdt.;

- De zichtbare tekenen van vermoeidheid vermindert en direct een fris en aangenaam gevoel geeft.;

- Een perfecte oogzone biedt.

De formule is oogheelkundig getest, respecteert de pH van traanvocht en is ook geschikt bij gevoelige ogen en voor contactlensdragers.

ingrediëntenlijst Collistar Pure Actives Eye contour hyaluronic acid + peptides met hyaluronzuur in twee varianten, bruine algen en peptides - groot voordeel ---> er zit geen alcohol en parfum in.

in de tube vind je een transparant serum dat een geltextuur heeft, het is vloeibaar maar door de kleine opening heel goed te doseren. Je breng maar enkele druppels aan, zowel onder het oog (op de harde delen/de rand van de oogkas) en onder de wenkbrauw. Klop het zachtjes in en het serum trekt snel in, waarbij dit een zachte, stevige huid achterlaat.

 

Wat vind ik zo fijn aan de Collistar Pure actives Perfect eyes?

Het is doeltreffende oogverzorging die zijn werk perfect doet, maar ook heel prettig in gebruik is en goed combineert met make-up. Het serum trekt snel in, maar voedt mijn huid de hele dag en ik merk dat mijn lijntjes minder zichtbaar zijn gedurende de dag, welke concealer ik ook gebruik. En die concealer blijft ook nog eens heel goed zitten, ook zonder setting poeder of primer (die gebruik ik dan ook niet).

Het gebied onder mijn ogen is altijd best gevoelig voor producten, als ik een oogcreme of -serum gebruik dat niet geschikt is voor mij, dan zie ik dat direct. Ik zie er vermoeider uit, ik zie meer lijntjes verschijnen en mijn donkere kringen zijn amper weg te werken en ik krijg dan ook echte wallen, dat effect zag ik al na een paar dagen zonder dit serum van Collistar.

Gelukkig trekt het ook snel weer bij, na twee dagen Collistar serum is alles "normaal", ik ben zo blij met dit serum! Deze blijft dan ook zeker in mijn dagelijkse routine, fijn dus dat het serum ook nog eens goed geprijsd is. Ik heb ongeveer 3/4 maanden gedaan met mijn eerste tube. Dit is zeker een aanrader!

 

Wat vind ik minder fijn aan de Collistar Pure actives Perfect eyes?

Ik kan eigenlijk geen minpunten bedenken! Misschien is het wel goed om te weten dat ik 's nachts een oogcreme gebruik die wat voller/voedender is, dat is voor mij een hele goede combinatie met dit oogserum. 

Je koopt de Collistar Pure Actives Eye contour Hyaluronic acid + peptides perfect eyes bij de bekende Collistar verkooppunten zoals Douglas en ICI Paris XL voor EUR  31,00 (tube 15 ml).

 

Ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Mocht je ook worstelen met donkere kringen, veel fijne lijntjes en een vermoeide uitstraling, probeer dit serum dan eens!

Deel dit artikel
Back to top