Reviews

Go big or go home!!! Op zoek naar Monsieur Big in Monaco <3

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Lancôme

Dit voorjaar werd ik uitgenodigd voor een spannend, tikje mysterieus tripje in Zuid-Frankrijk. Nu was het een uitnodiging van Lancôme en werd er verteld dat ik naar Monaco zou gaan, dus de keuze was zo gemaakt: ik ging mee! Eenmaal op de Franse Riviera aangekomen werd mij duidelijk dat we op zoek zouden gaan naar Monsieur Big. Inmiddels weet ik wie het is, maar het was nog best een zoektocht met een verrassende uitkomst ;-) Ik neem je even mee op mijn reis en vertel je meer over deze knappe Monsieur.....

Leuk! Ik kreeg zelfs een gepersonaliseerde Monsieur Big mascara van Lancôme, waarmee ik direct aan de slag kon.

Lancôme Monsieur Big mascara EUR 30,00

Monsieur Big belooft instant volume, een intense kleur door de carbonzwarte pigmenten en een zeer lange houdbaarheid, allemaal in één streek! De kleur is zeker mooi, heel intense zwart en zelfs na één laagje zijn alle haartjes al mooi diepzwart gekleurd. Het volume valt mij een beetje tegen, maar dat heeft meer te maken met het borsteltje dan de formule. Ik heb van mijzelf weinig wimpers, die op zich best een prima lengte hebben, dus een fijn borsteltje of een borsteltje wat vrij compact is, werkt voor mij het beste.

De borstel van Monsieur Big is voor mij net iets te "wijd", hierdoor kleven de haartjes wat aan elkaar en daardoor is het lastig meerdere laagjes aan te brengen. Op de foto's hieronder heb ik dus maar één laagje aangebracht, ik wilde jullie nl. wel een realistisch resultaat laten zien.

voor mascara

het borsteltje is vrij groot en gemaakt van "normale" borstelharen die kruislings op elkaar lijken te staan. Lancôme noemt ze "wavy" en daardoor kunnen ze de mascara goed op elk wimperhaartje aanbrengen.  

na Monsieur Big mascara - één laagje om precies te zijn. 

Natuurlijk heb ik wel wat gespeeld met Monsieur Big ;-) en heb ik gemerkt dat het voor mijn wimpers beter is eerst een mascarabasis te gebruiken of een ander borsteltje te gebruiken. Tja, blijkbaar ben ik zelfs te veeleisend voor Monsieur Big! Haha...maar ik ben niet boos op hem hoor, ik vind zijn formule namelijk wel erg fijn, vooral door de diepe kleur. En de houdbaarheid is echt goed, geen last van vlekjes of uitlopen, de hele dag blijven mijn wimper mooi van kleur.

Lancôme Monsieur Big Brows crayon EUR 26,00

Hou je van opvallende, grote wenkbrauwen met een natuurlijke, sterke look? Dan is dit potlood/krijtje echt wat voor jou. De Crayon is vrij vettig en hecht goed aan de haartjes. Je kunt de wenkbrauwen iets aanpassen qua vorm (niet heel precies) en de haartjes blijven goed in model. Zorg wel dat je de Crayon goed verdeeld door je haartjes met het kwastje, je hoeft nl. niet zoveel product aan te brengen voor een goed resultaat.

Lancôme Monsieur Big Marker EUR 33,00

Eyeliner breng ik iedere dag aan en ik heb door de jaren heen dan ook al enorm veel verschillende eyeliners gebruikt. Deze forse Monsieur Big marker is perfect als je houdt van een wat dikke, opvallende eyeliner. Door de stevige punt, net als een viltstift, breng je snel en netjes een lijn aan langs je wimpers. Door de punt wat te draaien kun je die lijn fijntjes beginnen of eindigen, maar als je echt een hele fijne lijn wilt is de Marker misschien wat te dicht.

Ik ben fan van de formule, diep goed diepzwart is, niet vlekt en niet voor een bibberige lijntje zorgt, ik ben echt zo klaar als ik deze Marker gebruik. Ik geloof dat de marker niet officieel waterproof is, maar hij zit de hele dag als een huis...wie wil er nu niet zo'n eyeliner?

swatches Monsieur Big Brow blonde, Mascara & 3 keer de Marker

Mijn heerlijke goodiebag van de Franse Riviera! Ik heb de gepersonaliseerde beachbag heel regelmatig gebruikt deze zomer, zo leuk! Ik ben maar weer verwend, merci Lancôme <3

 

Je kunt de nieuwste mascara van Lancôme, Monsieur Big vinden bij alle bekende verkooppunten. Heb jij je al laten verleiden door Monsieur Big?

Deel dit artikel
Back to top