Reviews

MAC X Nicki Minaj The Pinkprint & Nicki's nude - swatches op een getinte huid

Na de samenwerking van Nicki Minaj & MAC voor de Viva Glam campagne uit 2013 alweer, kwam vorige week het nieuws naar buiten dat er opnieuw samengewerkt wordt. Als eerste komen er twee nudes lipsticks uit, gevolgd door een (nog onbekende) collectie ergens in 2018. Jullie hebben er al over kunnen lezen in een eerder artikel, nu kan ik je de swatches ook laten zien. Zijn ze echt zo mooi als op de foto's? En hoe staan ze op mijn, licht getinte huid?

MAC X Nicki Minaj lipsticks : The Pinkprint & Nicki's Nude EUR 19,50 per stuk, vanaf 2 september 2017 te koop (zie ook dit artikel)

De verpakkingen zijn heel leuk en lekker uniek, roze metallics met de handtekening van Nicki Minaj erop. De lipsticks hebben elk een andere tint, Nicki's nude is iets warmer. Tijdens deze lancering brengt MAC ook 24 andere nude lipsticks opnieuw onder de aandacht, die komen wel in de normale verpakking (en zijn niet gemaakt in samenwerking met Nicki)

Links ligt de warmere Nicki's Nude en rechts dus The Pinkprint, beide lipsticks hebben een amplified finish, wat inhoudt dat de lipsticks dekkend zijn qua kleur en een lichte glans hebben. De pigmentatie is dus goed en de lipsticks voelen romig en zacht op de lippen aan. De houdbaarheid van deze soort lipsticks is goed, maar lipsticks met een matte finish blijven wel langer zitten.

swatches links MAC Nicki's Nude & rechts The Pinkprint

MAC Nicki's Nude lipstick (zonder lipliner)

MAC Nicki's Nude

MAC The Pinkprint lipstick (zonder lipliner)

MAC The Pinkprint

 

Nicki's Nude is mij op het lijf geschreven, ik hou van de warme nude kleur die MAC omschrijft als "soft corally pink". Deze kleur past het beste bij mijn licht getinte huid (ik ben een MAC NC35/NC40 nu) en dat kan ik toch minder zeggen van The Pinkprint. Die kleur is voor mij te licht, althans....ik vind dat niet zo mooi, die kleur zou ik dan ook niet zo dragen. Ik ga wel proberen deze te combineren met een nude kleurig lippotlood dat iets donkerder/taupe is, dan krijg ik vast wel een leuke combinatie. 

De houdbaarheid van de lipsticks is goed, maar je kunt deze zeker verlengen door een mooi, nude lippotlood te gebruiken als basis in de kleur die goed bij de lipsticks past. In dit eerdere artikel laat ik je een paar voorbeelden zien van "nude lippotloden", er zitten een aantal van mijn favorieten bij. 

 

De twee MAC X Nicki Minaj lipsticks Nicki's Nude & The Pinkprint zijn limited editions. Mocht je deze willen hebben, dan raad ik je aan ze snel te bestellen (vanaf 2 september 2017 als eerste bij Douglas) of te shoppen, ik denk dat ze best populair zullen zijn. Grijp je mis? Kijk dan eens bij de andere kleurtjes in het display, misschien vind je zelfs nog wel een kleur die beter bij je past!

Deel dit artikel
Back to top