Reviews

The Great Brownanza van Benefit - 5 fullsize wenkbrauwproducten met 100 euro korting

In het voorjaar bracht Benefit het heerlijke Cheek Parade palette uit, dat een grote hit werd, mede door de fijne prijs! Nu komt dit leuke Amerikaanse merk weer met iets geweldigs, The Great Brownanza!!! Kijk, daar word je als fan van Benefit's wenkbrauwproducten nu echt heel blij van. In dit pakket zitten 5 fullsize wenkbrauwproducten en 2 handige tools en als dat al niet handig is, worden we vooral heel vrolijk van de prijs. Je krijgt maar liefst 100 euro korting, reden genoeg om deze set op je shoplist te zetten voor volgende maand.

Benefit The Great Brownanza!! EUR 65,00 (vanaf oktober 2017 exclusief te koop bij Douglas, op=op)

 

Wenkbrauwen zijn een dingetje, dat weet iedereen intussen wel en dus krijg je tegenwoordig eerder een compliment over je goede wenkbrauwen dan over je mooie oogschaduw. Ik ken de cijfers niet, maar ik denk dat we met zijn allen enorm veel geld uitgeven aan wenkbrauwbehandelingen en de producten om onze wenkbrauwen "on fleek" te krijgen. Tip: mocht je worstelen met een goede vorm van je natuurlijke wenkbrauwen, laat dan eens een wenkbrauwbehandeling doen door Benefit, in dit artikel kun je er meer over lezen.

Mijn "benebrows" na de behandeling, ik moet binnenkort weer eens gaan!

 

Ik ben zelf een echte Benebrowbabe...de producten die ik voor mijn wenkbrauwen gebruik zijn vrijwel altijd van Benefit. Sinds zij hun wenkbrauwproducten (op)nieuw hebben uitgebracht vorig jaar, gebruik ik ze iedere dag. Ik wissel ze trouwens wel af of combineer ze met elkaar, mijn favorieten zijn : Ka brow! (gel-creme), Goof proof brow pencil, Gimme brow (gel) en Precisely my brow pencil. En ik gebruik altijd Define & Blend kwastje, zowel bij de producten van Benefit als die van andere merken (want die gebruik ik ook weleens om ze te testen). 

Stuk voor stuk heel goede producten, zoals ik ook liet zien in deze review van vorig jaar, niet voor niets gebruik ik ze nog steeds. Aanraders dus als je houdt van nette wenkbrauwen!

In The Great Brownanza! van Benefit vind je de volgende fullsize producten, allemaal in kleur 3:

 

- Ka-Brow! wenkbrauwgel/creme EUR 27,04

- Goof proof brow pencil EUR 27,04

- Brow Zings wenkbrauwpoeder incl. mini pincet EUR 35,70

- Gimme Brow wenkbrauwgel

- High brow highlighter EUR 24,48

 

En dan krijg je er ook nog de Define & Blend tool (EUR 22,22) en Brow Mapping tool (niet los te koop nu)bij, in totaal hebben de producten als je ze los koopt dus een waarde van minstens EUR 165,00. Dan is de prijs van deze set, The Great Brownanza, natuurlijk wel heel erg goed, je betaalt voor de hele set maar EUR 65,00, je krijgt dus 100 euro korting als je deze set koopt.

Er is wel één "catch", de set wordt alleen uitgebracht in de kleur 3 en 5, Dit zijn wel de kleuren die hier in Nederland het meest verkocht/gebruikt wordt en ik ben gelukkig ook een kleur 3. Het is natuurlijk wel een beetje jammer als jij normaal een andere kleur gebruikt, maar je zou eens bij een Benefit counter kunnen testen of één van de kleuren je ook goed staat? De kleuren verschillen natuurlijk wel iets van elkaar, maar het ligt ook erg aan het soort product of je wel of niet een lichtere/donkerdere kleur kunt hebben. Even testen dus voor de zekerheid!

Natuurlijk kun je alle producten ook los kopen, maar ik denk dat velen van jullie wel blij zijn met deze mooie aanbieding. En mocht je 1 of meer van de producten niet gebruiken, dan kun je die misschien wel delen met een vriendin of met je moeder/dochter. 

 

Let op : The Great Brownanza! van Benefit zal vanaf oktober 2017 te koop zijn bij Douglas, zowel in de winkels als in de online shop, voor EUR 65,00. Het is een limited edition en dus geldt dit zolang de voorraad strekt, mis deze dus echt niet! 

Deel dit artikel
Back to top