Reviews

Video - eerste indruk & shoplog Fenty Beauty by Rihanna

Ik hou ervan om nieuwe merken en producten te ontdekken, dus was ik (net als heel veel anderen) heel benieuwd naar de producten van Fenty Beauty by Rihanna. Nu ga ik over 2 weken naar Parijs, dus eigenlijk wilde ik daar gaan kijken naar de producten, maar ik kon me niet inhouden, haha! Ik bestelde dus toch maar een aantal producten, waaronder de veelbelovende Pro Filt'r soft matte longwear foundation. Gisteren kreeg ik alles binnen en ik heb een video opgenomen waarin ik mijn eerste indruk geef van de producten. Kijk je mee?

Kun je de video niet zien, klik dan hier! Vergeet ook niet te abonneren!

 

Ik ga zeker nog een review maken voor de foundation, ik ben eigenlijk best onder de indruk! Vinden jullie ook niet dat de foundation er geweldig uitziet op video? Binnenkort meer! Meer informatie over Fenty Beauty by Rihanna vind je in dit artikel: Fenty Beauty - Rihanna's eigen makeup lijn bij Sephora.

 

Mijn bestelling heb ik gedaan bij de Franse webshop van Sephora, via www.sephora.fr. Ik bestelde op woensdag en kreeg de producten gisteren, maandag, binnen. Heeft er iemand van jullie ook al iets van Fenty Beauty gekocht?

Deel dit artikel
Back to top