Inspiratie & Tutorials

De leukste adventskalenders van 2017

Ben jij al aan het aftellen tot het kerstmis is? Misschien staat je hoofd er helemaal niet naar tijdens deze zonnige nazomerdagen, maar het is duurt echt nog "maar" zo'n dag op 90....Maar ik heb een goede reden om over kerst te beginnen, ik heb namelijk de leukste, mooiste en fijnste beauty adventskalenders voor jullie op een rijtje gezet! En omdat sommige kalenders zo populair zijn en ze supersnel zijn uitverkocht, moet je er wel vroeg bij zijn......Gaan jullie dit jaar ook voor een adventskalender om af te tellen? Kijk snel mee!

 

Het lijkt nog ver weg, kerstmis, maar als je weet dat de eerste adventskalenders nu al te koop zijn en de meest populaire soms al begin oktober uitverkocht zijn, dan moeten we er wel aan geloven. Zet jij de kerstmuziek even aan? Dit zijn de leukste beauty adventskalenders van 2017, de meeste zijn vanaf oktober/november 2017 te koop!

Jo Malone EUR 360,00 (via de Jo Malone counters in De Bijenkorf & Douglas) - één van de meest geweldige adventskalenders die er is! Vorig jaar kreeg ik deze van Jo Malone cadeau en het was zo geweldig om iedere dag iets leuks te vinden in de lades. in de kalender vind je mini geurkaarsen, veel kleine flesjes van hun colognes en colognes intense maar natuurlijk ook mini's van hun bodyproducten. Op die manier heb je directe een Jo Malone garderobe om aan "fragrance combining" te gaan doen. 

Rituals 2D EUR 59,50 & 3D EUR 79,50 (nu al te koop via Rituals.com, later ook bij De Bijenkorf) - deze adventskalenders horen tot de meest favoriete van Nederland, vorig jaar vlogen ze de winkels uit. Er zijn twee varianten, de 2D variant bevat mini's van hun meest favoriete producten zoals de shower foams. In de luxere 3D variant vind je ook exclusieve mini geurkaarsen en nog meer luxe producten! 

Essence adventskalender EUR 24,99 (vanaf half oktober 2017 te koop) - zo'n leuk cadeau, deze lieve kalender vol exclusieve mini make-upjes van Essence. Ik verwacht dat deze ook de winkels uitvliegt!

Charlotte Tilbury Naughty & Nice Magic Box EUR 195,00 (vanaf 12 oktober 2017 te koop bij De Bijenkorf en CharlotteTilbury.com) - geen echte adventskalender, omdat er "maar" 12 vakjes/cadeautjes in zitten. Maar wat voor cadeautjes....als ik het goed zie 4 fullsize en 8 travelsize producten, love it!

The Body Shop EUR 55,00 & EUR 85,00 - de adventskalenders van The Body Shop zijn altijd leuk, je vindt er mini's/travelsizes van hun meest populaire producten maar ook altijd de speciale kerstproducten van dit jaar.

Babor adventskalender EUR 70,00 - wil je met een stralende huid aan het kerstdiner zitten? Dat gaat lukken met deze set van 24 ampullen met intensieve huidverzorging. Iedere dag open je een vakje en breng de inhoud van de ampul aan op je huid, ze zijn prima op elkaar afgestemd.

Sleek EUR 79,95 (vanaf half november 2017 te vinden bij verschillende ICI Paris XL en DA filialen) - 24 mini make-up producten waarmee je op kerstavond een complete look kunt maken, hoe leuk is dat!

Kiehl's Adventskalender EUR 69,00 (bij de Kiehl's counters in De Bijenkorf en hun eigen winkels) - dit leuke Amerikaanse skincare merk heeft veel fans in Nederland en die worden vast heel blij van deze selectie van 24 mini producten. Zo kun je eens heel veel verschillende producten uittesten. Ik weet alleen nog niet precies wanneer deze te koop zal zijn, die informatie volgt!

L'Occitane Classic EUR 49,00 & Premium EUR 99,00 adventskalender - leuk dat er nu ook twee verschillende kalenders van L'Occitane zijn! De Classic variant bevat meer samples en de Premium variant heeft wat luxere producten en grote travelsize in de kalender, die er trouwens ook heel wat luxer uitziet!

Molton Brown Adventskalender EUR 198,00 (vanaf begin november 2017 te koop, o.a. bij Babassu Wassenaar & Parfuma) - geen goedkope kalender, maar dat kan ook niet anders met o.a. 5 full size producten van dit leuke Engelse merk. In de andere vakjes vind je mini's van heel veel lekkere douchegels en bodycremes....een lekker exclusief cadeau!

Clarins Precious Holiday box EUR 120,00 (exclusief bij Douglas) - jaren was deze adventskalender nooit in nederland te koop, maar dit jaar gelukkig wel! In deze kalender vind je verschillende fullsize producten zoals je hierboven kunt zien en dat is natuurlijk te gek. 

Skins Cosmetics Holiday Box EUR 49,00 (vanaf november 2017 exclusief te koop in de winkels van Skins & via hun webshop) - geen officiële adventskalender, maar zeker het vermelden vast waard. Skins heeft opnieuw een superleuke box samengesteld met 10 producten t.w.v. EUR 160,00. Van een mini Byredo geurkaars tot travelsize niche geuren van Maison Francis Kurkdijan en Ex Nihilo, je kunt weer voordelig kennis maken met de producten die zij verkopen in hun winkels. Dit is natuurlijk ook een topcadeau voor Sinterklaas of kerstmis!

 

Alle kalenders die je hierboven hebt gezien zijn ook daadwerkelijk in Nederland, of in Nederlandse webshops te koop. Maar in de UK (en elders) zijn er nog veel meer te vinden, de leukste heb ik hieronder voor je neergezet. Let er wel op dat veel van deze kalenders niet buiten de UK worden verscheept, maar in de winkels kun je ze wel vinden (leuk als je nog naar Londen gaat). De meest populaire adventskalenders zijn razensnel uitverkocht, hou de winkels/webshops dus zeker in de gaten de komende tijd en schrijf je eventueel vooraf in als je interesse hebt.

Diptyque GBP 300,00/EUR N.N.B. - in deze unieke kalender zitten meer dan 15 mini geurkaarsen, maar je krijgt ook kleine flesjes parfum en body producten. Deze zal ook te koop zijn in de online shop van Diptyque, maar dus niet in Nederland.

John Lewis GBP 149,00 (o.a. in hun winkel op Oxford street, Londen) - dit grote warenhuis heeft ook een geweldige box samengesteld met een fullsize MAC lipsticks en mini's van o.a. Benefit, NARS, Charlotte Tilbury en Bobbi Brown!

Benefit Cosmetics GBP 35,00 (UK & USA only) - deze leuke set van Benefit gaat ook aan onze neus voorbij dit jaar, jammer! Maar als je in Londen/de UK bent kun je natuurlijk wel even kijken of je deze box met funsizes mee kunt nemen. Maar wees gerust, Benefit krijgt wel heel veel leuke sets tijdens de feestdagen, binnenkort meer!

Asos EUR 74,32 (er is ook een variant voor mannen te koop) - deze kalender is wel gewoon in de online shop van Asos te koop. Persoonlijk vind ik hem wel wat aan de dure kant, al zitten er wel leuke producten van 111Skin & Alpha-H in. 

Harrods Beauty Advent Calendar GBP 250,00 (vanaf 23 oktober 2017 te koop) - kijk zo'n kalender zou ik nu best willen krijgen! Natuurlijk kan ik hem ook kopen, maar ja....een flink aantal van de producten heb ik al, dus dat is misschien ook weer zonde. Ik zie wel een aantal echte favorieten zoals de Brazilian Bum Bum cream, NARS Laguna en een caviar stick van Laure Mercier, wat een geweldige kalender.

Liberty Beauty Advent Calendar GBP 169,00 (vanaf 25 oktober 2017 te koop) - het bijzondere warenhuis in Londen verkoopt bijzondere, niche beautymerken en die doen zij ook al jaren in hun box. Ook hier zie ik de Bum Bum cream, maar ook een mini Diptyque geurkaars en een grote sample van Le Labo, niet gek!

Feel unique advent calendar EUR 42,00 (beschikbaar vanaf 18 oktober 2017) - deze Engelse webshop is ook in Nederland favoriet, vooral omdat ze merken/producten verkopen die ze hier niet hebben. Dat is natuurlijk altijd leuk! Hun adventskalender is leuk om eens kennis te maken met verschillende merken, al vind ik de prijs een beetje aan de hoge kant voor "maar" 12 mini producten.

Look fantastic advent calendar GBP 90,00 (beschikbaar vanaf 10 oktober 2017) - deze box is volgens de kenners de meeste geweldige adventskalender die er is, de waarde van de producten in de box is meer dan GBP 300,00. Misschien kun je het beste wat unboxing video's van vorig jaar bekijken om een idee te krijgen....heel gevaarlijk want nu moet je deze kalender ook hebben. En dat is niet zo gemakkelijk, hij is nl. supersnel uitverkocht!

 

Sephora Winter Wonderland Calendar EUR 39,95 (verkrijgbaar via Sephora.fr) - Sephora doet ook mee aan de hype, maar om eerlijk te zijn vind ik die niet zo heel leuk. Tenminste, als deze ook weer, zoals vorig jaar, alleen maar prodicten van hun eigen merk bevat, dat vind ik minder leuk. Maar ik ben dan ook verwend!

Selfridges L'Oreal GBP 120,00/EUR 137,00 (verkrijgbaar vanaf eind september 2017) - een kalender die ook altijd heel snel op is, met producten van verschillende merken van het L'Oreal moederbedrijf zoals Kiehls, Lancome, YSL, Viktor & Rolf en Urban Decay

 

Dit zijn zeker nog niet alle adventskalenders die we gaan zien de komende weken, maar het is een behoorlijke selectie! Ik heb begrepen dat Lancôme en Clinique ook met adventskalenders komen, maar de complete informatie had ik niet tijdig binnen, zodra ik die wel heb pas ik dit artikel nog even aan.

Vooral in de UK zijn adventskalenders heel populair, dus waarschijnlijk kun je bij de Engelse webshops zeker ook nog leuke, andere kalenders tegenkomen. Ze worden echter niet allemaal naar Nederland verzonden en ze zijn vaak ook heel snel uitverkocht, hou het dus zeker even in de gaten als je er echt één wilt hebben.

 

Ga jij voor een beauty adventskalender dit jaar? En hou je het er bij één of komen er meerdere terecht bij de kerstboom? Welke zou je dolgraag willen hebben?

Deel dit artikel
Back to top