Reviews

Brows on fleek - even langs de Benefit Brow Bar

Het was al veel te lang geleden dat ik mijn wenkbrauwen weer eens in een goed model had laten brengen, tijd om weer eens een bezoekje aan de Benefit Brow Bar in Douglas te brengen. Tijdens de Brow Treatment heb ik mijn wenkbrauwen laten verven, heeft de Benebabe ze gewaxt, geknipt en geëpileerd. Kijk even mee naar mijn voor & na foto's....mijn brows zijn weer on fleek!

In een groot aantal vestigingen van Douglas heeft Benefit zijn eigen hoekje, vaak ook met een grote brow bar, waar je je wenkbrauwen (op afspraak) kan laten doen door een speciaal getrainde medewerkster. Op afspraak het liefste, maar eventueel kun je ook gewoon binnenlopen, vragen kan tenslotte altijd.

Wow! Inmiddels zijn er bij Douglas al meer dan 100.000 brow treatments gedaan, wat veel! Niet gek natuurlijk, want wenkbrauwen worden steeds belangrijker. Inmiddels weten ook steeds meer vrouwen (en mannen) dat zo'n brow treatment ideaal is als basis. 

Ik hou de vorm van mijn wenkbrauwen zelf bij, maar ik probeer wel om de 2/3 maanden even bij Benefit langs te gaan om ze te laten verven en waxen. Het waxen is ideaal om die kleine, fijne haartjes die je niet zo goed ziet weg te laten halen, met een pincet lukt dat bijna niet. En het verven is ook heel fijn, zeker als je wenkbrauwen lichter van kleur zijn en je eigenlijk altijd een wenkbrauwpotlood/poeder/gel "moet" gebruiken om ze zichtbaar te maken.

Op zich is dat bij mij niet nodig, maar toch vind ik het effect heel mooi, kijk maar even mee.

Mijn wenkbrauwen voor de Benefit Brow Treatment, helemaal naturel zonder product, alleen even doorgekamd.

Tijdens de behandeling heb ik ervoor gekozen om mijn wenkbrauwen te laten verven....en dan zit je er dus heel even zo bij, wat erg! Haha...gelukkig duurt het maar een minuutje of 2, dus het komt zo weer goed....hoop ik! Je hoeft je wenkbrauwen trouwens niet te verven hoor, het is maar net wat je wilt. Er zijn ook verschillende tinten, ik geloof dat ik een vrij donkere tint heb gekregen.

links voor en rechts na de brow treatment - op deze foto's heb ik geen wenkbrauwproducten gebruikt, alleen weer even doorgekamd.

Je ziet dat de vorm een stuk strakker is, hier en daar heeft Benebabe Genevieve wat haartjes weggehaald om de vorm wat strakker te krijgen. Ik kreeg ook de opdracht om mijn linkerwenkbrauw aan het begin iets bij te laten groeien om deze zo meer in balans te brengen met de rechter. Ik doe mijn best om daar geen extra haartjes weg te halen en ga natuurlijk de Browvo gebruiken (wenkbrauwconditioner, om groei te bevorderen). 

de volgende dag, mijn wenkbrauwen na de Benefit Brow Treatment, ik heb geen wenkbrauwproducten gebruikt, alleen even doorgekamd.

Ik denk dat jullie ook duidelijk kunnen zien dat mijn wenkbrauwen wat donkerder zijn en van dichtbij zeker ook een stukje strakker. Ik ben er blij mee! De kleur vervaagt langzaam, meestal blijft de kleur zo'n 3-4 weken zichtbaar.

voor & direct na de Brow Treatment, met Ka-Brow & Gimme Brow

Na de Brow Treatment heeft Genevieve mijn wenkbrauwen gestyled, met de Ka-Brow in kleur 4 en de Gimme Brow in kleur 3. Zelf gebruik ik altijd kleur 3 van Ka-Brow, maar ik vind de iets donkere kleur ook wel goed staan. Gelukkig heb ik die thuis ook, dus kan ik zelf even gaan experimenteren wat ik het mooiste vind. 

Ka-brow is een gekleurde gel-creme die de hele dag goed blijft zitten, in dit artikel kun je er nog wat meer over lezen. Het is zeker één van mijn favoriete Benefit wenkbrauwproducten, ook al gebruik ik de Precisely my brow en de Goofproof brow pencil ook regelmatig, ik wissel gewoon regelmatig af.

 

De Benefit Brow Treatment is heel prettig om te doen als je zelf niet zo goed weet wat de beste vorm is voor je wenkbrauwen of als je de vorm wat wilt veranderen (meestal gaat dat in fases). Tijdens de treatment overleg je met de Benebabe wat de beste vorm voor je is en houdt ze natuurlijk rekening met je wensen. Het is echt een ideale basis voor mooie wenkbrauwen en als je af en toe teruggaat, zijn je wenkbrauwen altijd on fleek. Tussen de brow treatments door kun je je wenkbrauwen dan zelf in model houden door de terugkerende haartjes te epileren, heel simpel!

 

Benefit is in Nederland exclusief te koop bij parfumerie Douglas, daar vind je ook de Benefit Brow Bar. Op de website van Benefit kun je vinden in welke winkels precies, daar kun je ook nog meer informatie vinden. De Brow Treatment die ik heb gekregen kost normaal EUR 32,00, zonder verven kost een treatment EUR 22,00.

 

Deel dit artikel
Back to top