Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van september 2017

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Beautyblender keep.it.clean cleansing mitt EUR 18,50 - ik heb veel te veel kwasten, die ik heus regelmatig was, maar tussendoor even schoonmaken blijft lastig! Daarom vind ik deze combinatie van een solid cleanser en speciale handschoen wel ideaal, ik gebruik trouwens altijd de cleanser van Beautyblender om mijn kwasten schoon te maken!

Rodial Airbrush make-up EUR 41,02 - Rodial maakt geweldige huidverzorging en hun make-up lijn is ook steeds uitgebreider, ik ben er inmiddels heel nieuwsgierig naar en de volgende keer dat ik in Londen ben moet ik het echt eens gaan uittesten! Ik vergeet het iedere keer.....helaas niet in Nederland te koop, zover ik weet.

Huda Beauty #Fauxfilter foundation GBP 32,00 - als fan van bijna alle producten van Huda Beauty, ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar haar eigen foundation. Volgens de berichten moet het een geweldige foundation zijn, maar Huda kan moeilijk zeggen dat het een slechte foundation is, dus moet ik deze wel even zelf gaan testen.

Glow Recipe Watermelon glow sleeping mask GBP 40,00 - ik ben groot fan van nachtmaskers, vooral als ze zorgen voor een zachte, volle en stralende huid in de ochtend. Dit masker bevat enorm veel hyaluronzuur en verschillende fruitextracten, zoals watermeloen, hoe lekker moet dat zijn?

Estee Lauder X Victoria Beckham matte lipstick Burnished Rose & Victoria EUR 44,54 - ik zou de hele collectie van Estée Lauder X Victoria Beckham wel willen hebben, maar eerlijk gezegd denk ik dat ik het hou bij de lipsticks, die van vorig jaar waren ook zo geweldig.

Estée Lauder X Victoria Beckham Morning Aura creme EUR 68,50 - oh ja, deze creme moet er ook weer komen, zo'n heerlijke creme die ik vooral gebruik na een nachtje uitgaan ofzo....deze laat mij er altijd stralend uitzien.

Hourglass Ambient Lighting Edit volume 3 EUR 94,00 - kennen jullie Hourglass al? Een prachtig merk dat vooral bekend is door de fijne gezichtspoeders die als een "filter" werken. Hun blushes zijn ook geweldig, ik heb er zelf een paar en gebruik ze best regelmatig. Dit palette is alweer de derde versie van hun exclusieve palette voor de feestdagen, een musthave als je kennis wilt maken met dit merk.

Hourglass Ambient metallic strobe lighting palette EUR 73,22 - ben je een grotere fan van highlighters, dan is deze combinatie van drie poeders misschien meer iets voor je? Mijn "oude" trio is op, misschien moet ik deze maar bestellen?

Bobbi Brown Nude Drama eyeshadow palette $ 59,00 - Hoera voor nude oogschaduwpalettes!!! Deze van Bobbi Brown is wel heel mooi....grote kans dat deze ook naar Nederland komt, maar ik weet het niet zeker.

Viseart Golden hour eyeshadow palette $ 49,00 - Kennen jullie het "golden hour", het prachtige licht dat je ziet als de zon ondergaat? Viseart heeft zich voor dit palette laten inspireren door deze mooie kleuren, helemaal mooi!

Frankbody Original coffee scrub & Cacao coffee scrub EUR 15,95 - een tijdje geleden kocht ik de shimmer body scrub van Frankbody en die is zoooooo lekker! Ik ben daarom zeker ook benieuwd geworden naar de andere producten van dit Australische merk, gelukkig is het nu ook bij Sephora in Frankrijk te koop.

NARS Double take overexposed glow highlighter EUR N.N.B. - Man Ray, de beroemde fotograaf, is de inspiratiebron voor de feestdagencollectie van NARS. Licht is heel belangrijk in de fotografie en met deze exclusieve highlighter komt dat wel goed, denk ik! Nu alleen nog via Instagram te koop, maar ik hoop snel ook ergens anders! 

 

Op mijn wishlist van augustus 2017 stonden ook veel mooie items en gelukkig heb ik er een paar van kunnen afstrepen! Zo kocht ik het palette van Huda Beauty, kreeg ik de hele collectie Hollywood lips van Charlotte Tilbury en de NARS X De Bijenkorf lipstick, wat een verwennerij! 

 

Dit artikel bevat affiliate links, indien je op de link klikt en iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

 

Wat staat er momenteel op jouw beauty wishlist?

Deel dit artikel
Back to top