Nieuws

Chanel Collection Libre 2017 Numeros Rouges - deze Chanel exclusive wil je hebben!

Als Chanel ergens bekend om staat, is het om hun onberispelijke, klassieke, strakke verpakkingen die al decennia lang hetzelfde eruit zien. Het is dan ook best een unicum om hun klassieke Rouge Allure lipsticks in een andere verpakking te zien, met recht is het een musthave! In de nieuwe Collection libre Numeros Rouges vind je ze tijdelijk, snel kijken en shoppen dus! 

Je ziet het goed, voor deze collectie heeft Chanel hun Rouge Allure & Rouge Allure Velvet lipsticks gehuld in glanzende rode verpakkingen! Zijn ze niet beeldschoon? Er zijn vier tinten, elk met een nummer, zodat je bij elke huidskleur de perfecte kleur rood vindt.

Creation Exclusive 700 Trait de caractere EUR 58,00 (alles uit deze collectie is een limited edition)

Ombre premiere creme 822 Silver Screen EUR 34,00

 

Style yeux waterproof 857 Legendary green EUR 26,00

Joues contraste 380 So close EUR 43,00

Rouge Allure EUR 38,00 No.1 & No. 4 (licht glanzende finish)

Rouge Allure Velvet EUR 38,00 No.2 & No. 3 (matte finish)

Rouge Coco Gloss EUR 31,00 782 True & 784 Romance

Le Vernis Longwear EUR 25,00 580 Celebrity & 582 Fiction 

Le Vernis Neon EUR 25,00 604 Scenario

 

Deze collectie lijkt mij de feestdagencollectie van Chanel te zijn, maar het is een beetje gissen omdat deze niet als zodanig gecommuniceerd is. Toch is het wel een prachtige collectie om cadeau te geven en te krijgen, een echte Chanel fan wordt absoluut gelukkig van zo'n mooie rode lipstick in unieke verpakking! 

Ik heb een aantal van de producten gekregen van Chanel, ik ga ze zeker binnenkort testen. Hou dus mijn social media en Youtube Kanaal in de gaten, want ik denk dat je de producten daar terug gaat zien.

 

De nieuwe Chanel Collection Libre Numeros Rouges is nu al te koop in hun eigen webshop, vanaf 31 oktober 2017 is de collectie ook (tijdelijk) te koop bij de overige Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas, ICI Paris XL en Hudson's Bay. Zie jij zo'n mooie rode lipstick al onder de kerstboom liggen?

Deel dit artikel
Back to top