Nieuws

Dit boek moet je hebben - Beautybloggers The Book

Sinds vandaag ligt er een geweldig leuk boek in de winkels, een boek waaraan ik met heel veel plezier heb meegewerkt: Beautybloggers The Book! Je raadt het misschien al, het is een boek over beauty en ik ben één van de 6 beautybloggers die hebben meegewerkt. Het is een prachtig boek geworden vol tips, trucs, weetjes, aanbevelingen over beauty en leuke interviews en foto's van ons. Maar het mooiste is toch wel dat het gratis is....kijk je even mee naar mijn video over het boek?

Kun je de video niet zien, klik dan even hier! Vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal, er komen weer veel leuke video's aan. 

Natuurlijk heb ik vandaag even gekeken of het boek ook echt bij Etos te vinden was! En jawel hoor, het staat ook in "mijn" Etos! 

Afgelopen vrijdag was de lancering van het boek in de Etos Test Store aan de Lijnbaan in Rotterdam. Het was echt zo leuk, we hebben twee uur lang boeken gesigneerd met zijn allen en ik moet je eerlijk zeggen dat ik dat helemaal niet verwacht had. Iedereen was zo enthousiast, geweldig om mee te maken. Zie je mijn grote glimlach? We zijn er allemaal heel trots op!

Beautybloggers The Book is vanaf 9 oktober 2017 exclusief bij Etos te vinden, je krijgt het (zolang de voorraad strekt) gratis bij aankopen vanaf EUR 15,00. Het is zeker de moeite waard, iedereen die van beauty houdt heeft iets aan de handige tips die erin staan, bewaar het daarom goed!

 

Ga jij even langs bij Etos om te kijken? Tag mij zeker in je bericht op social media (@mrsbeautyscene) als je iets post of gebruik #beautybloggersboek, vind ik leuk!

Deel dit artikel
Back to top