Nieuws

Guerlain holiday/kerst collectie 2017 | met leuk flesje parfum van slechts 12.000 euro

Met een zonnig nazomerweekend in het verschiet, staat je hoofd misschien niet zo naar de aankomende feestdagen...maar ik ben er langzamerhand toch mee bezig. Zo krijg ik deze week de kerstcollectie van Guerlain makeup binnen en toen heb ik toch maar stiekem even een kerstliedje aangezet, haha. Kijk even mee naar deze kleine, maar beeldschone collectie die geïnspireerd is door het boek A moveable feast van Ernest Hemingway.

 

In dat boek verklaart de schrijver zijn ode aan de stad Parijs, de stad die hij in de roerige jaren twintig aandeed en waar hij volop meedeed aan het artistieke leven in de stad. De kerstmake-up collectie van Guerlain laat deze mooie, sprankelende tijd herleven met de schitterende verpakkingen van de producten. Die verspreiden het licht dat begint aan de 68 Avenue Champs-Elysées helemaal tot in ons landje!

Palette Gold EUR 78,00 (limited edition)

Météorites Gold Pearl EUR 59,00

Terracotta Gold Light EUR 59,00

Rouge G 822 Glamourous Cherry & 823 Flaming Red

Gold Light Topcoat EUR 25,00

Guerlain Christmas Candle/Hiver delice EUR 68,00

Zoek je nu echt iets exclusiefs? Dan kun je het beste even langs de geweldige Guerlain boutique op de Champs-Elysees in Parijs gaan. Daar vind je nu namelijk een exclusieve kristallen Bacarat flacon La Petite Robe Noire van maar liefst 1,5 liter die versierd is met zeldzaam leer, door het huis Tassin. Natuurlijk een bijzonder kostbaar cadeau, waar er ook nog maar 18 exemplaren van zijn gemaakt voor een prijs van EUR 12.000! Op = Op ;-)

 

De Guerlain kerstmake-up collectie en de geurkaars zijn vanaf november 2017 te koop, helaas niet bij alle Guerlain verkooppunten te koop. En de collectie is dan ook een limited edition. Ik verwacht dat je de collectie wel kunt vinden bij de counters in De Bijenkorf, de kaarsen worden volgens mij niet overal verkocht, wel in Amsterdam. Ik ben trouwens groot fan van de Guerlain geurkaarsen en vind het jammer dat ze niet wat makkelijker te kopen zijn, ik ben zo benieuwd naar de Christmas Candle!

 

Wil je meer zien van de collectie? Hou dan mijn social media & Youtube kanaal in de gaten, waarschijnlijk komen de producten daar nog wel voorbij. Zie jij iets moois in deze collectie voor onder de kerstboom?

Deel dit artikel
Back to top