Reviews

Video | exclusieve Chanel lipsticks | review met swatches

De echte Chanel fans hebben ze waarschijnlijk al in huis : de unieke lipsticks in een glanzend rode verpakking! Je moest ze dan wel bestellen in de webshop van Chanel, maar niet getreurd....over een paar dagen liggen ze ook in de gewone winkels. Ik heb drie van de vier kleuren getest, samen met andere producten van de Chanel Numeros Rouge collectie in een video. Kijk je even mee?

Kun je de video niet zien, klik dan even hier! Vergeet ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

In deze collectie vind je vier exclusieve Chanel Rouge Allure lipsticks met glanzende rode verpakking, in dit artikel kun je alle producten uit de collectie nog even zien.

Op deze foto draag ik Chanel Rouge Allure Velvet no.2

Ik heb de producten allemaal getest, op de nagellakjes na. Het oogschaduwpalette is mooi, de oogschaduws hebben allemaal  een glansje, al zijn de donkere kleuren wel iets mat (snappen jullie het nog?). Het voordeel daarvan is dat de donkere kleuren wel goed blenden en niet te droog zijn, de combinatie van kleuren en texturen is perfect! Ik hou wel van dit soort natuurlijke, wat donkere looks die je kunt maken met deze kleuren.

De rode lipsticks zijn mooi, maar qua kleur heb ik persoonlijk niet mijn favoriet gevonden, ik vind ze iets te koel allemaal. Ze misstaan niet, maar ik weet dat een iets warmere kleur mij net iets beter staat. De kwaliteit van de lipsticks zijn goed, al vind ik ze wel een beetje rafelig/rommelig aanbrengen bij mijn lipcontour, een lipliner en kwastje is eigenlijk wel een must.

 

De Chanel Numeros Rouges collectie is nu al te koop in hun eigen webshop, vanaf 31 oktober 2017 zal de collectie ook bij de andere verkooppunten te koop zijn als het goed is. Denk daarbij aan De Bijenkorf, Douglas, Hudson's Bay en ICI Paris XL!

Wil jij zo'n mooie rode, exclusieve lipstick hebben?

Deel dit artikel
Back to top