Reviews

Adventskalender unboxing 2017 - Clarins Precious Holidays (met een waarde van meer dan 150 euro!!!)

Na jaren van schaarste zien we de beautyadventskalenders steeds vaker in de Nederlandse winkels! Ik begrijp dat helemaal, het is ook echt leuk om iedere dag een klein cadeautje te krijgen in aanloop naar kerst, ook al heb de adventskalender zelf gekocht! Maar zijn de adventskalenders ook wel echt de moeite en de prijs waard? Ik ga het onderzoeken en in mijn tweede video ga ik aan de slag met het (deels) uitpakken van de Precious Holiday adventskalender van Clarins. Kijk je mee? Deze is echt heel erg fijn.....

Kun je de video niet zien, klik dan hier! Vergeet ook niet om op mijn YouTube kanaal te abonneren, er komen meer video's aan de komende tijd.

 

Eindelijk bracht Clarins hun adventskalender dan naar Nederland en wat is het een fijne kalender! Er zitten heel veel interessante producten in, van kleine samples tot een aantal full size producten. Het is zeker een kalender die de moeite en het geld waard is! De prijs is normaal EUR 110,00 en je koopt deze exclusief bij Douglas. Momenteel is er een actie, waarbij je wat meer korting krijgt op de kalender en je nu EUR 91,80 betaald. Nog beter natuurlijk!

Shop de kalender hier!

 

Wat vind jij van deze kalender? Deze week volgt ook nog de derde unboxing video, welke denk je dat het zal zijn? Suggesties zijn altijd welkom!

Deel dit artikel
Back to top