Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van november 2017

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Marc Jacobs Le Marc Purr-fect lipstick EUR 29,50 - hoe leuk is deze special edition van Marc Jacobs? Helemaal mijn smaak qua verpakking en ook de kleur van de lipstick ziet er goed uit! Ik vind het nog steeds jammer dat Marc Jacobs niet in Nederland verkocht wordt!

Cire Trudon Odeurs d'hiver Lumiere GBP 78,00/EUR 75,00 - de geurkaarsen van Cire Trudon zijn duur, maar oh zo fijn. Ze geuren altijd heerlijk en zijn echt zuinig in gebruik. Zo'n grote kaars gaat bij mij echt maanden, soms zelfs wel jaren mee (al moet ik wel toegeven dat ik meerdere kaarsen heb en dezelfde kaars niet iedere dag brandt). Deze nieuwe kaars met geurnoten van leer en Japanse amber lijkt mij erg fijn, op de wishlist dus!

MAC Gently off wipes + micellar water EUR 32,00 - ik verwijder 's avonds altijd braaf mijn make-up onder de douche, waarna ik mijn huid ook goed reining. Maar toch zijn make-up wipes zoals deze van MAC ook voor mij onmisbaar, zeker als ik overdag weleens van make-up verwissel en als ik swatches aan het maken ben. De wipes van MAC zijn heel goed, ze verwijderen zelfs de hardnekkigste make-up, maar ik vond ze voor mijn huid nooit echt heel fijn. Ik ben dus heel benieuwd naar deze zachtere doekjes die ook micellair water bevatten. Ik ga ze testen!

Charlotte Tilbury Instant look in a palette Smokey eye beauty $ 75,00 - binnenkort ook bij De Bijenkorf en de eigen webshop van Charlotte Tilbury - dit is alweer het vierde Instant look in a palette en opnieuw zou ik deze wel willen hebben. Ik vind ze enorm fijn in gebruik en vind deze nieuwe combinatie ook weer mooi. Dit keer heeft Charlotte de highlighter Bar of gold in het palette gedaan, een heel fijne keuze. Ik weet nog niet wanneer het palette online en in de winkels beschikbaar zal zijn, hopelijk snel.

Diptyque set met 12 mini geurkaarsen GBP 120,00 - als ik weer eens een nieuwe geurkaars wil hebben, dan vind ik het altijd lastig om een geur te kiezen. Als ik deze set koop, heb ik niets meer te kiezen...haha! Weet je wat trouwens ook leuk is? Geurkaarsen combineren, dat doe ik best vaak en het levert heel fijne combinaties op. Tubereuse en Cuir is bijvoorbeeld een bijzonde, sexy combinatie.

Diptyque caroussel EUR 40,00 -- dit schattige hebbedingetje spotte ik op de persdag van Skins Cosmetics en stond per direct op mijn wensenlijstje. Dit caroussel zet je bovenop een Diptyque mini kaars en door de warmte draait het langzaam rond, zo mooi! Ideaal om op tafel te zetten bij je kerstdiner...wel een paar natuurlijk! Nee, dat is wel een beetje duur, ik hou het er maar bij één.

NARS Love game eyeshadow palette GBP 45,00 - kocht ik net het Glass of tears palette van NARS, zie ik u dit palette bij Space NK....nog weer iets mooier vind ik zelf. Ik weet niet of ik dit ook ga kopen, maar het is wel een beeldschoon oogschaduwpalette met sprekende kleuren voor het najaar.

Cover FX Custom enhancer drops set GBP 34,00 - hou je niet van een subtiele highlighter, maar mag jij lekker shinen? Dan zou je de vloeibare highlighterdrops van Cover FX eens moeten proberen, die zijn heel speciaal. Vorig jaar waren ze vrijwel 

Disney X Kiehl's Creme de Corps special edition Grapefruit whipped body butter $ 38,00 (niet in Nederland te koop, wel in de USA) - Kiehl's is deze winter een geweldige samenwerking met Disney aangegaan, die heeft geresulteerd in fantastische verpakkingen. In Nederland kun je 1 product kopen met de Disney verpakking, de grote pompflacon Creme de corps (superleuk & fijn), maar eigenlijk zou ik deze pot ook wle graag willen hebben. Gelukkig gaat Bo naar New York volgende maand....ik moet haar maar even lief aankijken denk ik?

Disney X Kiehl's Scented hand creams $ 35,00 (niet in Nederland te koop, wel in de USA) - maar er is nog meer leuks te vinden! Ga je nog naar de USA de komende tijd, neem dan even een kijkje bij Kiehl's! En een deel van de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel, des te meer reden om iets leuks te kopen toch?

Kat von D. Lip liner collector's edition $ 200,00 - ik kocht in Parijs mijn eerste Kat von D. lipliner in de kleur Lolita II (en nog een, ik weet even niet welke kleur) en ben direct fan geworden. De lipliners zijn romig, goed gepigmenteerd en brengen fijn aan, ze houden de liquid lipsticks nog beter. Maar ik gebruik deze lipliners ook weleens in combinatie met een lipbalm, ik hou van de kleuren die ik heb gekocht! Deze set is wel heel cool....al moet ik eerlijk zeggen dat maar weinig groen en blauw op mijn lippen draag.

 

Van mijn wishlist van september 2017 heb ik maar 3 dingen gekocht/gekregen, ik kreeg de creme en lipstick van de Estée Lauder X Victoria Beckham collectie binnen en ik kocht de highlighter van NARS. Ik ben al weken aan het kijken of ik de foundation van Huda Beauty kan bestellen in mijn kleur, maar loop deze tot nu toe mis...haha! Maar het komt vast goed hoor, ik heb geduld.

 

Dit artikel bevat affiliate links, indien je op de link klikt en iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

 

Wat staat er momenteel op jouw beauty wishlist?

Deel dit artikel
Back to top