Reviews

Adventskalender unboxing 2017 - Kiehl's Seasons givings - voor mannen & vrouwen geschikt

Na jaren van schaarste zien we de beautyadventskalenders steeds vaker in de Nederlandse winkels! Ik begrijp dat helemaal, het is ook echt leuk om iedere dag een klein cadeautje te krijgen in aanloop naar kerst, ook al heb de adventskalender zelf gekocht! Maar zijn de adventskalenders ook wel echt de moeite en de prijs waard? Ik ga het onderzoeken en in mijn derde video ga ik aan de slag met het (deels) uitpakken van de Seasons giving adventskalender van Kiehl's. Kijk je mee? Hij ziet er zo gezellig uit!

Kun je de video niet zien, klik dan hier! Vergeet ook niet om op mijn YouTube kanaal te abonneren, er komen meer video's aan de komende tijd.

 

Qua waarde zit het dus wel goed met deze kalender, je koopt deze voor EUR 69,00 bij De Bijenkorf of Kiehls.nl, natuurlijk vind je de kalender ook in de winkels! De kalender is zowel geschikt voor mannen als vrouwen, maar bevat wel uitsluitend huidverzorging. Wil je meer weten over de inhoud? Dan moet je de video echt even kijken en wacht zeker tot het einde op de speciale gast ;-)

 

Wat vind jij van deze kalender? Deze week volgt ook nog de vierde unboxing video, welke denk je dat het zal zijn? Suggesties zijn altijd welkom!

Deel dit artikel
Back to top