Parfum

Dit is het perfecte kerstcadeau voor iedere vrouw

Ben jij nog opzoek naar hét kerstcadeau voor je vriendin, moeder, dochter of schoonzus? Staak dan de zoektocht, want wij hebben het perfecte kerstcadeau voor iedere vrouw. Het ruikt lekker, straalt warmte uit en heeft vrolijke kleurtjes. Weet jij al waar we het over hebben?

Geurkaarsen natuurlijk! Wedden dat de vrouw die dit cadeautje in handen krijgt, daar enorm blij van wordt? De lekkerste geurkaarsen vind je bij The House of Opulence Home Fragrances. Dit bedrijf heeft laatst nieuwe geurkaarsen gelanceerd en wij zijn er dol op. Deze Limited Edition BASMAT-kaarsen zijn in samenwerking met de Israëlische kunstenares Basmat Levin gemaakt. Samen met Amiek Krakers, de oprichtster van The House of Opulence, bedacht ze het kleurrijke ontwerp en de geuren. Ook fijn: de kaarsen zijn van puur plantaardige was gemaakt zijn. Een enorm leuk kerstcadeau, die dus ook nog eens goed is voor de aarde. Nog een pluspunt: ze gaan maar liefst 65 uur mee. Dat wil je!

Deze Limited Edition heeft twee soorten: BASMAT BLACK en BASMAT GOLD. Houdt ze van een mysterieuze, warme geur? Kies dan de BASMAT BLACK editie. Deze geur laat haar afreizen naar het mysterieuze Midden-Oosten. Is ze toch meer van de vrouwelijke, sensuele geuren? Dan is de BASMAT GOLD variant perfect voor haar. Deze ruikt onder andere naar roos, lavendel, vanille, nootmuskaat en leer. Beide kaarsen zijn maar in beperkte oplage gemaakt en dat maakt ze met hun unieke design een waar collectors item. Zo wordt jouw kerstcadeau dus nóg leuker.

Een cadeau dat eeuwig meegaat, wie wil dat nou niet? Met de BASMAT geurkaarsen kan dit: zelfs na het opbranden zijn ze nog bruikbaar. Amiek en Basmat hebben de porseleinen houder namelijk zo vormgegeven, dat je deze zonder kaars ook prima kunt gebruiken als mok, vaas of pennenhouder. Recycle-suggesties genoeg dus. Zo maak je niet alleen haar, maar ook het milieu blij met dit kerstcadeautje. Overtuigd? Hier bestel je de BASMAT geurkaarsen. Ook handig: The House of Opulence heeft een internationale cadeau-service waarbij de gewenste kaars voor je wordt ingepakt en verstuurd naar elk gewenst adres, waar dan ook ter wereld. Zo kan je zelfs je vrouwelijke familielid aan de andere kant van de wereld verrassen met Kerst. Jij gaat iemand heel erg blij maken. Veel plezier met geven!

 

 

Deel dit artikel
Back to top