Algemeen

6x beautytips tegen ultieme verveling

De beste oplossing tegen verveling is wat meer #selflove. Daarom geven wij je 6 beautytips waardoor je er altijd fleeky uit ziet en je nooit meer hoeft te vervelen.

Verf je wenkbrauwen en wimpers zelf

Nu je niet meer je wenkies kunt laten doen en je wimperextentions kunt laten bijvullen, voelen velen van ons zich als kale kippetjes. Maar wist je dat je heel goed zelf je wenkbrauwen kunt verven? Dit is helemaal niet moeilijk zoals je bij Chateau Meiland al hebt kunnen zien #wenkbrauwavond. Mix wat wenkbrauwverf met de bijbehorende hoeveelheid ontwikkelaar et voilà! Dit werkt precies hetzelfde voor je wimpers. Jij killt die quarantaine looks!

#Quarantanning

Veel vakanties worden geannuleerd en er worden helaas ook nog maar weinig nieuwe vakanties gepland: daar gaat je bruine kleurtje en alle herinneringen die je van plan was om te maken. De oplossing? Spring niet onder die zonnebank maar doe lekker mee met #quarantanning! Een fijne tanning spray geeft jou een prachtig gebruinde body zodat je toch een beetje in de vakantiesferen komt. Je favoriete zomer playlist aan en gaan!

Werk je haarkleur bij met kleurmaskers

Vind je het verven van je eigen haar nog net te eng omdat je net zo blij was met je haarkleur? Maar groeit die prachtige kleur helaas steeds meer uit? Probeer je haar dan niet zelf te verven, maar ga voor een kleurmasker! Deze onontdekte ruwe pareltjes geven je haarkleur een opfrisser én verzorgen je lokken. Ook ideaal voor wanneer je wakker wordt en denkt: ‘ik ga vandaag voor rood haar’ #quarantinemademedoit

Educate yourself: tutorials are your best friend

Nu heb je éindelijk eens tijd om jezelf te verliezen in al die make-up en skincare routines (dit deden we allemaal normaal stiekem ook al, maar toch…). Iets nuttigs doen deze periode kan ook betekenen dat je tijd investeert in jezelf. creëer eindelijk eens die ene eye look, master die sleek ponytail of leer meer over de ingrediënten in je dagcrème. Jij komt als herboren uit het quarantaine-tijdperk!

Upgrade je haircare routine

Gesproken over make-up en skincare routines, wist je dat haircare routines ook hot and happening zijn? Een shampoo, conditioner en een haarmasker zijn lang niet meer de enige producten die je kunt gebruiken. Geef je haar eens een luxe treatment en ontwikkel een haircare-routine die bij jou past. Merken zoals Olaplex hebben producten ontwikkeld die je thuis kunt gebruiken en je haar van binnenuit versterken en verzorgen. Het stappenplan van Olaplex bestaat inmiddels al uit zeven stappen! Zo kom jij je vrije dagen wel door.

Hoe kom jij deze dagen door? Ben je aan het investeren in jezelf, of geniet je juist van het chillen in je huis en het even niks te hoeven doen aan jezelf? Deel je ervaring met ons, we zijn erg benieuwd naar jouw tips!

Deel dit artikel
Back to top