Fashion

5 speciale Nike sneakers om op je cadeaulijstje voor kerst te zetten

Nog een paar weekjes en het is alweer kerst. De hoogste tijd dus om je verlanglijstje voor kerst samen te stellen met bijzondere dingen. Omdat er op dit moment genoeg ellende op de wereld is, hebben wij een lijstje gemaakt van 5 Nike sneakers waar je niet alleen je schoenenkast mee kunt aanvullen, maar die ook zorgen voor een grote glimlach.

1. Nike Air Max Verona
Deze kleurrijke sneaker is de Nike Air Max Verona in de roze uitvoering. En roze is niet de enige kleur die je in deze sneaker kunt vinden. Rood, zwart, paars, pastelgroen en gifgroen maken dit een bonte sneaker, waarbij de kleuren verrassend goed combineren. Echt een eyecather!

2. Nike Shox Enigma Phantom
Deze futuristische Nike sneaker is geweldig als je op zoek bent naar een witte sneaker, maar die toch een beetje anders is dan andere witte sneakers. Met de in het oog springende demping trek je alsnog alle aandacht naar je toe. Nike Shox Enigma is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar wij hebben gekozen voor deze witte variant vanwege de vele liefhebbers van witte sneakers.

3. Nike Aqua Rift
Eveneens een bijzonder model die past bij een sportieve uitstraling en goede te combineren is met Streetwear. De bijna cartooneske kleuren maken het unieke aanvulling op je schoenencollectie. Liefhebbers van roze: Eat your heart out!

4. Nike Air Max Donna 98 sneakers
Opnieuw een bijzonder grappig model, waarvan een aantal kleuren erg overeenkomen met het logo van een bekende creditcardaanbieder. Met name de demping over bijna de gehele lengte van de zool maakt het een leuke schoen. De zilveren kleur maakt het lekker Spacey! En Nike Air Max sneakers lopen natuurlijk altijd lekker! 

5. Nike Scarpe Donna Roshe Cortez
Dol op blauw? Dan is deze Scarpe Donna Roshe Cortez van Nike zeker iets voor jou? De Cortez is een van me. Leuk om te dragen met met blauwe jeans of jurk. Met de vele luchtgaatjes kun je ook nog de oorsprong vinden van deze sneakers, namelijk de golfsport. Sportief schoentje dus!

Zit er een leuke sneakers voor jou tussen? Kijk snel of die nog in je maat beschikbaar is. Je vindt de bovenstaande sneakers in het Nike assortiment van mode platform Winkelstraat.nl.

 

Deel dit artikel
Back to top