Lichaam & Haar

Must-haves voor jouw haar deze zomer

De zomerperiode komt steeds dichterbij, dit betekent dat jouw haar moet omschakelen en dat je het op een andere manier moet gaan verzorgen dan dat je in de winter deed. Voor ons is het heel normaal dat we onze huid goed insmeren met zonnebrand wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, maar ons haar? Wat doen we hier eigenlijk voor? Laten we eerlijk zijn, dit kunnen we nog wel eens vergeten. UV-straling laat jouw haar uitdrogen, kan gespleten haarpunten veroorzaken en laat jouw prachtige haarkleur in no-time vervagen. Dit willen we natuurlijk niet… gelukkig zijn hier producten voor die deze gevolgen kunnen voorkomen of het haar de juiste voeding geven na een dagje zon. Speciaal voor jullie hebben wij een top 5 must-haves voor je haar in de zomerperiode gemaakt.

1. De Wella SP Sun IV protect spray – De protect spray van Wella zegt het al… het beschermt je haar tegen de zon, maar zorgt daarnaast ook voor structuur in het haar en verzorgt het haar. Het fijne van deze spray is dat het ook nog waterproof is. Ga jij lekker naar het strand of een dagje in de achtertuin badderen? Dan is je haar alsnog beschermt.

2. De Oway Sun Protective Elixir – Het geeft je haar een beschermend schild tegen langdurige blootstelling aan de zon. Het gaat droogte tegen wat bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door zoutwater, chloor of zand. Het beschermt tegen uv-straling en geeft het haar extra voeding en een prachtige glans.

3. De Kérastase Soleil Masque Apres Soleil – Dit masker van Kérastase is een speciaal aftersun masker voor het haar. Speciaal ontwikkeld voor haar dat is blootgesteld aan de zon en zorgt voor intense hydratatie. Daarnaast gaat het product pluishaar tegen en herstelt het de glans van het haar.

4. De Biolage Sunsorials Protective Hair Dry-Oil – Het beschermt het haar tegen negatieve gevolgen van uv-stralen. Het verzorgt het haar en geeft een schitterende glans. 

5. Davines SU Hair & Body Wash –  De Davines SU Hair & Body Wash is een herstellende aftersun hair & body wash die het haar en lichaam hydrateert na blootstelling aan de zon. Het maakt heerlijk zacht en geeft een fijne, bloemige kalmerende geur. 

Jouw haar heeft dus ook echt ‘zonnebrand’ en extra verzorging nodig! Daarnaast zijn er bij Salontopper.nl nog veel meer verzorgingsproducten te vinden voor de zomerperiode, niet alleen op het gebied van haar, maar ook voor je huid. Neem snel een kijkje.

PS:  Let’s get those than lines!

 

Deel dit artikel
Back to top