Algemeen

Muggen-vrij slapen? Dat kan met deze fijne aroma diffuser

Heerlijk, slapen met een briesje door het kiertje van je raam. Het nadeel is wel dat er van die irritante beestjes tevoorschijn komen, zoals muggen. Geen zin om sprays, smeersels en dat soort werk te gebruiken? Probeer dan een aroma diffuser: je kunt de muggen makkelijk ‘wegjagen’ én het ruikt ook nog eens lekker!

Wat is een aroma diffuser en hoe werkt het?

Het apparaatje verstuift geleidelijk water in de lucht. Dit zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Ideaal als je vaak last hebt van rode ogen, een droge keel of hoofdpijn.

Aroma diffusers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het zuivert de lucht en je geniet van het lekkere geurtje én het helpt tegen muggen. Je kunt bijvoorbeeld speciale etherische oliën van Geurwolkje gebruiken, die jou helpen om van muggen af te komen. Ook dragen de oliën bij aan een beter weerstand.

Etherische oliën

Geurwolkje heeft verschillende soorten estherische oliën die lekker ruiken en de muggen makkelijk wegjagen. Denk aan Lemongrass, sinaasappel, eucalyptus, citroen en bergamot. Zin in een speciale samengestelde olie die overheerlijk ruikt? Geurwolkje heeft speciale samengestelde olie zoals zomerbries, lentebries, fris briesje of morning daisy. Ook die oliën helpen om de muggen weg te jagen. Je hebt maar een paar druppeltjes nodig om een heerlijk geurtje te ervaren en om de muggen op afstand te houden.

Makkelijke manier om van muggen af te komen

Een aroma diffuser is gebruiksvriendelijk. Het is bovendien ook de gezondste en makkelijkste manier om van die muggen af te komen. Nog een pluspuntje: het is geen chemisch product. Alles bij elkaar maakt het gebruiken van een aroma diffuser van Geurwolkje alleen maar leuker.

Hoe gebruik je een Geurwolkje?

Voeg vijf tot zeven druppeltjes van de etherische olie toe. Open de deur van je slaapkamer op een kiertje en zet het licht uit. Je zult merken dat je die nacht geen last hebt van muggen. Ze houden namelijk niet van de opgenoemde geurtjes wat in de ethische olie zit. Muggen probleem? Die is zo opgelost!

Vergeet niet je Geurwolkje minimaal een uur van tevoren aan te zetten voordat je gaat slapen. Je kunt het zelfs de hele nacht aan laten staan.

Geurwolkje aanschaffen

Nu je alle voordelen weet, wil je misschien wel een Geurwolkje aanschaffen. Het apparaatje ziet er modern uit en is minimalistisch. Je kunt het in verschillende kleurtjes shoppen. Om het nog leuker te maken, krijg je met de code BEAUTYSCENE10 wel 10 procent korting op een Geurwolkje. De code is 2 maanden geldig.

Photo by bruce mars on Unsplash

 

Deel dit artikel
Back to top