Make-up

Beautymerken die je kan vertrouwen

Tegenwoordig is het erg moeilijk om je een weg te banen door de hoeveelheid merken die op de markt zijn. Soms wil je gewoon een product kopen zonder teveel na te denken. Dit gaat erg moeilijk in een wereld waarin er miljoenen producten zijn, en dan ook nog van miljoenen soorten merken. Daarom hierbij wat betrouwbare merken op een rijtje. Zo hoef je niet elke keer te twijfelen over wat je koopt. De lijst met beauty topmerken is enorm, maar hierbij enkele grote merken uitgelicht om overzicht te behouden.


Salon-kwaliteit voor je haar

Redken. Ja, je hebt het vast wel eens zien staan in het raam van een kapperszaak. Er is een reden waarom zoveel kappers het bekende merk gebruiken. Het is zeker wat prijzig, maar niet onbetaalbaar. Omdat de kwaliteit zo goed is heb je er ook nog eens weinig van nodig. De lijn ‘All soft’ heeft erg veel lof gekregen, het doet wat het belooft! Ook de ‘Extreme’ lijn is erg goed voor beschadigd en droog haar. Daar kan je op rekenen. Ze hebben allemaal een bijpassende shampoo, conditioner, en creme of treatment. Dus dan kan je gelijk de hele lijn kopen en heb je alles in huis, wat de werking zal bevorderen.
 

Een oude vertrouwde

Als je van make-up houdt kan je niet fout gaan met Estee Lauder. Ook één van de beauty topmerken. Je kan er niet omheen. In 1946 richtte Estee samen met haar man het cosmeticamerk op en de kwaliteit is nog steeds te prijzen. Ze was de bedenker van de term “fragrance free” en heeft daarmee voorrang op mijn lijst. Je zult dus geen geïrriteerde huid krijgen van dit merk. Daarom is het zeker de iets duurdere prijs waard. Ze hebben foundations in elke tint met veel verzorgende ingrediënten, die zorgen voor een mooie en egale huid. Ook de chubby stick is een oude favoriet. Die kan je beide als blush en lipstick gebruiken.


Huidverzorging is de basis

Voor huidverzorging is er geen competitie met La Roche-Posay. La Roche-posay is een plaats in Frankrijk en de intentie van dit merk was dan ook om op basis van het thermale water in die plaats een huidverzorgingslijn te beginnen. Ze werken samen met dermatologen waardoor de producten betaalbaar zijn maar van hoge kwaliteit. Van acne tot huidveroudering, van droge tot vette huid, ze hebben voor iedereen wel wat. Zeker de zonnebrand is aan te raden, ze hebben er dan ook ontzettend veel aanzien voor gekregen.


Voor de lastige huid

CeraVe is in 2005 ontwikkeld om allemaal verschillende huidproblemen op te lossen, dit merk werkt ook samen met dermatologen. Dit is te merken. De naam is een mix van Ceramiden en Vector. Omdat alle producten een mix van die ingrediënten bevatten. De Ceramiden herstellen en versterken de huidbarrière, terwijl de gepatenteerde MVE-technologie voor een 24-uur durende hydratatie zorgt. Je kan hier absoluut niet fout mee gaan en het is zeker de investering kwijt. Je merkt ook dat ze snel zijn uitverkocht. Dat is meestal een goed teken. Dermatologen raden dan ook aan om bijvoorbeeld de SA-crème te gebruiken als je last hebt van die rode bultjes op je huid. De Salicylic Acid in deze producten zorgt namelijk voor en exfoliërend effect die dieper gaat dan de oppervlakte van de huid.

Om te bepalen of een merk betrouwbaar is, is het belangrijk dat je opzoekt waar het merk vandaan komt, wie het gebruikt en wie het aanraadt. Er zijn sites die al deze beauty topmerken samen verkopen. Zeker het proberen waard.

 

Deel dit artikel
Back to top