Algemeen

Dit zijn de essentials voor in je handtas als je dag op stap gaat

Tijdens een uitstapje wil je zo min mogelijk gewicht hoeven te dragen, maar het is wel zo fijn om voorbereid te zijn. Het liefst neem je misschien je hele beautytas mee, maar het is toch echt het beste om het bij de essentials te houden. Je wil het natuurlijk wel zo lang mogelijk volhouden op zo'n dag! Naast de vanzelfsprekende items zoals je telefoon en je portemonnee, zijn er nog wel een paar andere dingen te verzinnen. Stop onderstaande essentials in je tas om het jezelf zo fijn en makkelijk mogelijk te maken, wanneer je een dagje op pad bent. 

1. Hand sanitizer

Better safe than sorry. Wie weet kom je wel in een situatie terecht waarin je handen een opfrisbeurt kunnen gebruiken. 

2. Mini parfum

Voor een lekkere opfrisbeurt onderweg is het slim een kleine verstuiver met je favoriete parfum in je handtas te stoppen. Onze alltime favourite blijft toch wel die van La vie est belle! Zo voel je je halverwege de dag weer net zo fris als in de ochtend, direct nadat je je hebt klaargemaakt. Vergeet ook niet een deo voor onderweg hieronder te rekenen. Een fijne én natuurlijk deodorant is bijvoorbeeld Lekker in een potje. Verkrijgbaar bij de Albert Heijn, dus ook onderweg makkelijk te halen!

3. Water

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om water te drinken. De pit stop voor koffie is niet altijd genoeg!

4. Lippenbalsem

Niemand houdt van droge, pijnlijke lippen en op gezellige dagen zoals dit wil je alle ongemakken voor zijn. 

5. Deoderant

Je bent waarschijnlijk best veel aan het lopen om een dag en dat kan de nodige geurtjes opwekken. Pak even je deo erbij en je bent weer fris voor de rest van de dag.

6. Een snack

Wij leven wat eetmoment naar eetmoment, maar daartussen kunnen we ook best trek krijgen. Bijna neervallen van de honger is niet de bedoeling dus een back up plan is geen slecht idee.

7. Pleisters

Die vervelende blaren te slim af zijn? Neem pleisters mee. Een blaar kan er voor zorgen dat je van het ene op het andere moment geen stap meer kan zetten. Zonde natuurlijk!

8. Paracetamol

Tijdens een gezellig dagje weg is het laatste wat je wil dat je je niet lekker voelt. Hoofdpijn kan de sfeer goed verpesten en dan is het heel fijn om snel een oplossing bij de hand te hebben. 

9. Zonnebrandcrème

In Nederland weet je maar nooit of de zon zich gaat laten zien. Als het nou een bewolkte dag is, dan kan je ook mini zonnebrandcrème meenemen. Zo heb je niet eens door dat je het bij je draagt.

Deel dit artikel
Back to top