Fashion

Zo kies je de juiste designer sneakers

De gelegenheid

Ten eerste is het belangrijk om de gelegenheid waarbij je de sneakers wilt gebruiken goed te bedenken. Wil je ze voor een specifieke gelegenheid aanschaffen of wil je de sneakers veel vaker kunnen dragen? Wanneer je sneakers vaker wilt dragen is het belangrijk om te kijken naar de kleding die je in je kast hebt hangen. Hier moet je de sneakers immers bij kunnen dragen. Zo voorkom je ook dat je een sneaker koopt, die je vervolgens weinig draagt omdat je het niet goed kunt combineren. Jimmy choo damessneakers zijn bijvoorbeeld perfecte sneakers die je zowel naar een chique gelegenheid kunt dragen als in het dagelijks leven met een casual outfit. 

Comfortabel

Naast dat de sneakers er leuk uit moeten zien en bij je kleding moeten passen, moeten ze natuurlijk ook comfortabel zitten. Sneakers zijn bedoeld om de hele dag te dragen en die moet dan ook goed aan je voet zitten. De pasvorm van een sneaker is hier erg belangrijk bij. Daarnaast is het ook belangrijk dat je sneaker een goed voetbed heeft waar demping in zit. Louboutin sneakers zitten erg comfortabel en hier kun je dus veel op lopen. 

Kortom, wanneer je wilt investeren in designer sneakers is het belangrijk om na te denken over de gelegenheid waarbij je ze wilt dragen. Daarnaast moeten de sneakers ook comfortabel zitten en voorzien zijn van een goede pasvorm. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top