Algemeen

Bond No.9 parfum collectie nu ook in Nederland

De echte parfumliefhebbers weten het misschien al en anders is het zeker groot nieuws in parfumland, de parfums van het Amerikaanse merk Bond No. 9 zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het hoofdkantoor van Bond No.9 is gevestigd aan 9 Bond Street in New York, daar komt de naam vandaan, maar niet alleen de naam is geïnspireerd door New York, ook alle geuren zijn een hommage aan verschillende delen van de beroemde stad. Lees snel verder voor alle informatie.... De collectie parfums is werkelijk gigantisch, als je op de mooie website van Bond No.9 een kijkje neemt (klik hier), zul je je ogen uitkijken, wat een prachtige creaties! De, van oorsprong Franse, parfum expert Laurice Rahmé is dit merk gestart in 2002, sindsdien hebben haar creaties vele harten veroverd, ook die van een flink aantal Nederlandse dames en heren!

Bond No. 9 creeërd hun parfums dus door verschillende plaatsen, wijken en straten in New York, door verschillende Bond No. 9 parfums te mixen zou je dus het ultieme New Yorkse parfum moet krijgen. Zo kun je dus de ene dag ruiken naar Chinatown en de volgende dag naar Gramercy Park of wat dacht je van New Haarlem? Dat moet ons als Nederlanders natuurlijk wel aanspreken! De parfums zijn op authentieke wijze gemengd en bevatten hoge (20 %) concentraties van pure eaux de parfums, hierdoor zijn de geuren erg lang houdbaar. Hieronder enkele voorbeelden van de verschillende parfums, compleet met de belangrijkste ingrediënten. Astor Place (women) - Viooltjes, mandarijn, fresia, klaproos, teakhout & muskus Andy Warhol Union Square (women) - Lelietjes van dalen, groene planten, blauwe fresia, wit birchwood & muskus Bleecker Street (unisex) - viooltjes, cassis, jasmijn, kaneel, eikenmos,patchouli, vanille & caramel (mijn favoriet) Chinatown (women) - perzikbloesem, gardenia, tuberoos, patchouli en cardamom Hamptons (unisex) - limoen bloesem, bergamot, witte jasmijn, magnolia, amber en sandelhout Little Italy (unisex) - clementine''s, grapefruit en mandarijn (Wendy''s favoriet) The Scent of peace (unisex) - Zwarte bessen, lelie van dalen en muskus Dit is nog maar een hele kleine selectie, want alleen in Nederland zullen al 34 parfums verkocht worden, soms ook nog aangevuld met speciale editie''s, zoals de speciale Swarovski editie''s. In het buitenland worden de parfums van Bond No. 9 o.a. verkocht bij Harrods in Londen en Barney''s in New York, deze shops hebben soms ook hun "eigen" Bond No. 9. De flessen parfums zijn niet bepaald goedkoop, ze zijn in Nederland te koop vanaf EUR 198,00 per fles van 100 ml. De prijs is afhankelijk van de ingrediënten en uiteraard zijn speciale editie''s vrijwel altijd duurder (maar ook specialer). Er zijn ook geurkaarsen te koop (vanaf EUR 85,00) en heerlijke bodysilks, fijne voedende bodycreme''s in een aantal fijne geuren (vanaf EUR 115,00 voor 200 ml). Maar omdat het natuurlijk wel erg fijn is om verschillende geuren uit te proberen of gewoon te hebben, heeft Bond No. 9 hun geuren ook uitgebracht als sample, verpakt als een bonbonnetje. Ook geen koopje, want je betaald voor 8 samples van 6 ml toch nog $ 130....maar dan kun je in elk geval lekker mixen en matchen!

Misschien een leuk idee voor kerst? Laat dit artikel dan vooral aanstaan als man- of vriendlief in de buurt is! Wil je weten waar je de parfums kunt gaan besnuffelen en kopen? Check dan de website van de Nederlandse importeur www.interbrandservices.com , daar vind je ook een telefoonnummer waar je meer informatie kunt vinden. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top