Algemeen

LUSH UK - Forum party! Dinsdag 24 november 2009

Nog niet eens zo heel lang geleden vertelde ik jullie over de heerlijke goodies die ik had besteld tijdens de laatste LUSH UK forum party. Op dinsdag 24 november vindt er alweer een forum party plaats in de UK, en deze keer worden er parfums gemaakt. Dit lijkt een beetje traditie te worden, want vorig jaar om deze tijd maakte Lush ons ook al blij met een aantal parfums en bijpassende body lotions. Wil je meer informatie over deze forumparty''s of wil je ook een keertje bestellen, lees dan snel even verder! Maar wat is nu een "forum party"? Speciaal voor echte Lush fans (die ook het forum bezoeken) maakt Lush een aantal speciale items die dan eenmalig worden aangeboden tijdens de zgn. "forum party". De Lush forumparty’s vinden meestal een paar keer per jaar plaats in de UK maar zo nu en dan ook in de USA en Duitsland. In principe zijn forumparty’s speciaal voor de Lush fans. Er wordt op het Lush forum in de UK een party aangekondigd. Forum specials zijn producten die eenmalig worden gemaakt en kunnen alleen telefonisch worden besteld. De producten zijn maar 1 dag verkrijgbaar en betalen kan alleen met creditcard. Tijd en datum: Dinsdag 24 november 2009 vanaf 10.00 uur (bij ons is dat 11.00 uur, ivm het tijdverschil) tot 21.00 uur (22.00 uur Nederlandse tijd). De producten:

  • Cinders perfume - £20.00
  • Honey I washed the Kids perfume - £23.00
  • Olive Branch perfume - £26.00
  • Candy Fluff perfume - £19.00
  • So White perfume - £22.00
  • Snowcake shower gel 500g - £11.50
Bereikbaarheid:

Je kunt alleen telefonisch bestellen via de UK mailorder, telefoonnummer: 0044 1202 668545 De producten die gemaakt worden tijdens de forum party''s zijn veelal bijzonder en echte must haves voor de gemiddelde Lush fan! De parfums van Lush zijn altijd erg lekker. Ik heb in de loop der jaren ook een flink assortiment verzameld met als absolute favorieten Amandopondo parfum, The Comforter parfum en Candy Fluff parfum. Na het bestellen duurt het in de meeste gevallen wel een flinke poos (gemiddeld 4 weken) voordat je de artikelen ontvangt, maar dan heb je ook wel iets bijzonders!

Vergeet niet dat er natuurlijk ook nog verzendkosten bij jouw bestelling komen! En je kunt eventueel ook "normale" items meebestellen, als je bijvoorbeeld nog kerstkadootjes wilt bestellen, dat scheelt weer in verzendkosten! Gaan jullie bestellen? Ik heb Cinders en So White op mijn verlanglijstje gezet! Heb je al andere forum party goodies in huis, kortom: Vertel! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top