Fashion

Lushious Beauty Talk meeting 29 maart deel 1 : Mac

Gisteren 29 maart hebben we een hele leuke en gezellige meeting gehad met meer dan 15 leden van het Lushious Beauty Talk forum. Het was niet onze eerste meeting, we hebben er al 4 achter de rug maar het was zeker een zeer geslaagde zondag. Vanaf een uurtje of 11 zijn we gaan verzamelen in de kelder van de Bagels & Beans (de "bagelgrot") aan de Raaddhuisstraat in Amsterdam, onder het genot van een vers sapje en een bagel hebben we eerst met elkaar kennisgemaakt en een beetje gekletst. Ik heb op mijn Twitter een paar leuke foto''s staan, die vind je hier en hier, vooral die laatste is cute, let ook op het mooie paarse Urban Decay doosjes dat Snookums gebruikt! Lees snel verder voor meer foto''s en sfeerimpressie''s.... Nadat de laatste hapjes waren weggewerkt zijn we op pad gegaan naar Skins in de Runstraat, maar daarover later meer in deel 2 van dit verslag van de meet. Want eigenlijk hadden de meeste van ons maar 1 doel, de MAC Pro store aan de Heiligenweg, het ultieme shopwalhalla voor een gemiddeld LBT-forumlid! We werden daar om 14.00 uur verwacht en het was maar goed dat we ons van te voren hadden aangekondigd want zodra wij binnen waren, was de winkel vol! De ontvangst was echt heel erg leuk, we werden echt met open armen ontvangen door o.a. Dave, Linda, Flavio en Michel (sorry, als ik iemand vergeet!). Vooral de meiden die nog nooit in een MAC store waren geweest keken hun ogen uit, maar ook ik was erg enthousiast omdat het voor mij de eerste keer was in een MAC Pro store (wat deze store is sinds eind vorig jaar). Hier wat foto''s van het interieur en de producten:

Wat een mooie en bijzondere producten hebben ze daar toch! Natuurlijk zijn de meeste Pro producten echt bedoeld voor professionele make-up artiesten/visagisten, toch zijn er een aantal producten waar je als "amateur" make-up artiest hele mooie dingen kunt doen, zoals met de pigments, cream colour bases, chromalines en natuurlijk de mixing medium. Binnenkort zal ik een aantal artikelen schrijven over de MAC pro productlijn. Natuurlijk heb ik ook wat gekocht, na te zijn opgemaakt door Dave, die heel erg enthousiast was en een geweldig goede uitleg gaf tijdens het aanbrengen van mijn make-up. Dit zijn mijn aankoopjes van gisteren:

  • 174 brush (de zachtste, heerlijkste brush die MAC heeft, geadviseerd door Paul, store manager van Antwerpen)
  • eye kohl Blooz
  • eyeshadow refills Brule, Prussian en Tilt
  • cream colour base Pearl (als highlight)
  • cream colour base Rich coral (als blush/glow)

Kortom, we hebben een heerlijke paar uurtjes (jawel, zo lang was het) doorgebracht in de MAC store, de andere klanten zullen zich wel hebben afgevraagd waar ze nu weer in terecht waren gekomen!! Het was misschien een tikje vol in de winkel, maar wel erg gezellig. Van de meiden van mijn forum heb ik begrepen dat ook zij heel erg enthousiast waren, ze hebben zich uitgebreid laten adviseren door de heren en zijn thuisgekomen met prachtige spulletjes. Wil je meer lezen over deze meet en zien wat de meiden hebben gekocht? Kijk dan in o.a. dit topic op mijn forum. En dan mag natuurlijk een foto van (bijna) alle meiden in de MAC store niet ontbreken, helaas pastten we echt niet allemaal, daarom missen we er een paar.

En last but not least....;-) Dave en ik...ben helemaal vereerd!

Bedankt MAC people voor alle goede zorgen en geweldige adviezen, we komen zeker nog heel vaak bij jullie terug, misschien niet met zijn twintigen, maar dan gewoon lekker rustig apart! Thanks!

Deel dit artikel
Back to top