Blogs & Editorial

Disneyland Paris, here we come!

Vandaag gaan wij met de hele family lekker op weg naar Disneyland Parijs!!! We hebben er heel erg veel zin in omdat het alweer een jaartje geleden is dat we voor het laatst zijn geweest, meestal gaan we in de zomer ook nog wel een keer, maar dit keer hadden we dat overgeslagen. We gaan ons lekker 2 nachtjes en 3 dagen laten verwennen in het Disneyland Hotel en gaan uiteraard heel veel attracties doen! Lees even verder....Wij zijn best grote Disney fans, al zijn er nog veel grotere natuurlijk, we zijn toch al wel 20 keer in Disneyland Parijs geweest, schat ik. Een paar jaar geleden zijn we ook in Disney World in Orlando, USA geweest en heeeel erg lang geleden, toen ik 11 jaar was, heb ik met mijn ouders ook een bezoek gebracht aan Disneyland in Los Angeles. En eigenlijk verveeld het nooit, gek hè?

We hebben er in elk geval veel zin in, ik ben vooral erg enthousiast geworden sinds ik weet dat er ook een Starbucks in Disney Village zit, heerlijk koffie drinken en lekkere koeken of taartjes eten. En wat te denken van die heerlijkheden die gemaakt worden op de Kerstmartk : tartiflette, gepofte kastanjes en echte warme chocolademelk in allerlei soorten?

En natuurlijk gaan we lekker genieten van ons hotel, het roze Disneyland Hotel, dat is toch wel ons favoriete hotel, maar Hotel New york is goede tweede. Het Disneyland Hotel is vooral in de winter fijn, omdat je bij slecht weer altijd weer snel terug bent in het hotel, als je even wilt relaxen of opwarmen. Maar ook het restaurant Inventions is erg leuk, zeker omdat de Disney figuren altijd bij je langs komen als je zit te eten, wij zijn er een beetje te oud voor, maar Sem van 5 kan het nog best waarderen!

Het hele park & de omgeving zijn nu al versierd in kerstsfeer compleet met mega kerstbomen en sneeuw in Main street, iedere avond wordt de speciale lichtparade gehouden, dat is altijd wel weer even leuk om te zien. Ik ga mijn best doen om wat mooie foto''s te maken, waarbij ik ook wel een beetje hoop op mooi weer. Als jullie het leuk vinden, dan maak ik volgende week nog wel een kort reisverslagje!

Vertel....zijn jullie weleens in Disneyland Parijs geweest? In welk hotel hebben jullie geslapen en wat vonden jullie het leukste? En wat is jullie favoriete attractie...ik ben erg benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top