Algemeen

Scoop: China Glaze Poolside collectie

Verheugen jullie je stiekem ook eigenlijk al een beetje op de lente en zomer van volgend jaar? Het creatieve team van China Glaze wel! Zij zijn namelijk alweer een poosje bezig met lekkere frisse en fruitige kleurtjes achter de schermen. Allereerst kunnen we komend jaar genieten van de prachtige Up and Away collectie waarop we met zijn allen niet zo heel lang meer moeten wachten na de start van het nieuwe jaar.  Vervolgens gooit China Glaze er nog een schepje bovenop te doen met de Poolside collectie. Lees verder voor meer informatie!

Op zich maakt het niet zo heel veel uit waar je de komende zomer bent, want China Glaze  neemt je qua kleurbelevenis mee naar de rand van het zwembad op Ibiza met zes nieuwe lekkere felle neon kleurtjes. Dompel je teentjes (en vingers natuurlijk!) onder in de schitterende en  gewaagde kleurtjes voor een lekker zomers effect. Dit wordt een must-have!  Genoeg gekletst, geniet even mee van de onderstaande afbeeldingen!

China Glaze Poolside collectie-  van links naar rechts:
  • Towel Boy Toy - Midden neon blauw
  • Kiwi Coolada - Midden neon groen
  • Yellow Polka Dot Bikini - Citrus neon geel
  • Sun Worshiper - Warm neon oranje
  • Flip Flop Fantasy - Creme neon roze
  • Pool Party - Warm fuchsia neon roze

Helemaal leuk toch? Deze collectie staat in de planning voor april 2010, dus laat nog even op zich wachten. Vorig jaar (en het jaar daarvoor)  introduceerde ook ESSIE een tweetal neon collecties. Een van deze collectie''s, de NEON''s 2009 vind je hier terug. Wat vinden jullie? Hot or not? Bijdrage van Wenvers met veel dank aan Nailmall Blog voor de mooie afbeeldingen!

Deel dit artikel
Back to top